Laddar...
TV

TCL 55" - C835 Mini LED 4K Google TV

  • Otrolig ljusstyrka och hisnande kontrast
  • Fantastiska färger med QLED och Quantum Dot
  • 144Hz uppdateringsfrekvens
  • Uppslukande 2.1 ONKYO-ljud
  • Perfekt för gaming
  • Utmärkt HDR oavsett källa
  • Röststyrning
Full produktbeskrivning
12 990 :-

TCL 55" - C835 Mini LED 4K Google TV


Den första QLED Google TV med 4:e generationens mini-LED-teknik

Upplev en helt ny nivå av bildkvalitet med TCL 55C835. TCL C83-serien är den första QLED Google TV i världen som använder sig av TCLs revolutionerande mini-LED-teknik i 4:e generationen. Denna teknik ger en mer detaljerad och livfull bild, med kontrast och färgåtergivning som är verklighetstrogna. Upplev skillnaden med TCL 55C835.

Upplev ultimat bildkvalitet
TCL C83-serien är det senaste tillskottet till TCLs TV-sortiment och erbjuder enastående bildkvalitet tack vare sin kombination av 4:e generationens mini-LED-teknik, QLED-teknologi, 4K HDR Premium 1500, 144Hz Motion Clarity Pro. Upplev exakta kontraster, skarpa och livfulla färger med den här revolutionerande TV:n.

Fantastisk HDR oavsett källa
TCL C83-serien är den ultimata TV-upplevelsen för alla som vill ha en högkvalitativ bild och exakta kontraster. Med 4:e generationens mini-LED-teknik, QLED, 4K HDR Premium 1500, 144Hz Motion Clarity Pro och stöd för alla de senaste HDR-formaten, inklusive HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ och Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, Freesync Premium, TCL Game bar, är detta den perfekta TV:n för att njuta av alla dina favoritfilmer, sporter och spel.

Revolutionerande Smart TV-teknik: Inbyggd Google Assistant
TCL C83-serien är utrustad med det mest avancerade Smart TV-systemet någonsin – Google TV med inbyggd Google Assistant. Få enkel åtkomst till allt ditt favoritinnehåll med integrerad handsfree röstkontroll, så att du kan prata direkt till din TV.

Dolby Atmos-ljudkvalitet
Njut av en uppslukande ljudupplevelse med TCL C83-serien, som är utrustad med integrerade ONKYO-högtalare och dubbla subwoofers. Upplev Dolby Atmos-ljudkvalitet direkt på TV:n eller skicka ljudet till din soundbar.

Infattningslös lyx med centralt stativ: TCL C83-serien
Denna TV från TCL C83-serien har en infattningslös design som ger en elegant look, kombinerat med ett centralt stativ som gör att den kan passa in i vilken del av hemmet som helst. Denna kraftfulla TV är inte bara vacker utan också precis i sin prestanda.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke TCL
EAN 5901292517380
Display Name TCL 55" - C835 Mini LED 4K Google TV
Energiklass SDR G
Energianvändning påläge SDR 103 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 250 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 139 cm
Upplösning horisontell (px) 3840 px
Upplösning vertikal (px) 2160 px
Bildskärmsdiagonal tum 55 tum
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117828

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här