Elon Ljud & Bild flyttar in på Elon.se

Nu blir det ännu enklare att handla hemelektronik och vitvaror på nätet. Elon Ljud & Bild flyttar in på Elon.se och bildar en gemensam e-handel där du som kund lätt kan se och handla hela utbudet på ett och samma ställe.

För ungefär ett år sedan började ett nära samarbete mellan Elon och Elon Ljud & Bild. I samband med att Audio Videos 100 butiker bytte namn till Elon Ljud & Bild skapade vi tillsammans Nordens största fackhandelskedja för hemelektronik och vitvaror. Allt med ett enda mål - att det ska bli enklare för dig.

Allt på ett ställe - elon.se!

Nu när vi äntligen delar samma hemsida hittar du både vitvaror och hemelektronik samlat på ett och samma ställe. Handlar du på nätet kan du självklart få varan hemlevererad eller välja att hämta ut den i närmaste butik eller hos ombud. 168 butiker runt om i Sverige blir ombud för Elon Ljud & Bild och Elon-produkter.

Sveriges största kedja för hemelektronik och vitvaror

Elon och Elon Ljud & Bild har tillsammans över 400 butiker i Sverige. I våra butiker märker du inte någon större skillnad. Inte annat än att de flesta nu har en ny fräsch logga och att vi som jobbar där har nya tröjor. Annars är vi samma kompetenta personal som brinner för vår goda service.

Kundklubben

I samband med att vi flyttade in här på elon.se stängde vi också vår gamla Elon Ljud & Bild-webb. Saknar du kundklubben? Här når du Mina Sidor för Elon Ljud & Bild-kundklubben och kan logga in. Håll utkik - för vår nästa satsning blir en gemensam kundklubb!

Precis som vanligt älskar vi när du besöker våra butiker - så varmt välkommen in!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris