Laddar...
WMF Signum Set Rostfri 113740
Bestick

WMF Signum Set

  • 24 delar
  • Högkvalitativt Cromargan
  • Tål diskmaskin
Full produktbeskrivning
1 290 :-
WMF logo

Bestickset i 24 delar

Signum bestickset från WMF är tillverkat av Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet. Ett bestickset i 24 delar är ett perfekt tillbehör för den som vill ha ett stilrent och komplett bestickset för sitt hem. Detta bestickset innehåller allt du behöver för att duka upp ett komplett bord. Setet innehåller 24 delar i rostfritt stål: 6 gafflar, 6 knivar, 6 skedar och 6 kaffeskedar.

Slitstarkt och hållbart
Besticksetet är hållbart och lätt att underhålla. Samtliga delar är diskmaskinssäkra. Detta gör att du kan använda besticksetet i många år utan att behöva oroa dig för att det ska bli skadat eller förlora sin glans.

Tidlös design
Detta bestickset i 24 delar är också utformat med en stilren och tidlös design, vilket gör att det passar in i de flesta kök och matplatser oavsett om du föredrar en mer klassisk eller modern look.

Sammantaget är detta bestickset i 24 delar en praktisk och användbar investering för den som vill ha ett komplett och stilrent bestickset för sitt hem.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke WMF
EAN 4000530600073
Produkttyp Bestick
Färg Rostfri
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.07 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 270 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 433 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 60 mm
Vårt artikelnummer: 113740

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här