Laddar...

Upptäck den vattentäta Bluetooth-högtalare från JBL

Ta festen med dig oavsett väder. Med lång batteritid och Bluetooth-teknik är den bärbara och trådlösa JBL-högtalaren det bästa sättet att lyssna på musik var du än befinner dig. Dessutom finns den i flera olika färger inspirerade av de senaste modetrenderna – Prova legendariska Charge 5 och upplev skillnaden!

JBL ORIGINAL PRO SOUND

Ta JBL Pro-ljudet med dig. JBL Charge 5 har ett optimerat element med lång slaglängd, ett separat diskantelement och dubbla JBL- baselement som tillsammans skapar ett imponerande fylligt och klart ljud. Få det där ljudet som fyller upp rummet och som även ger bra ljud utomhus.

20 TIMMARS SPELTID

Det roliga behöver inte ta slut. JBL Charge 5 håller i gång festen både dag och natt med otroliga 20 timmars batteritid.

VattenTÄT HÖGTALARE enligt IP67

Regn, spillda drinkar eller sand? Ingen fara! JBL Charge 5 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.

 

TRÅDLÖS BLUETOOTH-STREAMING

Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.

ÄNNU ROLIGARE MED PARTYBOOST

Med PartBoost kan du parkoppla två PartBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud, eller varför inte koppla ihop ännu fler PartyBoost-enheter för att höja stämningen på riktigt.

LADDA MED DEN INBYGGDA POWERBANKEN

Högtalaren har en inbyggd powerbank som ger dig möjlighet att ladda dina enheter så att du kan spela musik hela natten.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här