Adventsljusstake

Star Trading 219-45 Circum Vit

  • 7-armad design för ett vackert ljus
  • Tidlös form som passar in i alla inredningsstilar
  • Träben med rundstavskänsla och metallfot
Full produktbeskrivning
799 :-
Medlemspris 389 :-
Star Trading logo

Elljusstake 7-arm 219-45 Circum Vit Star Trading

Fira julen med en klassisk vit elljusstake från Star Trading. Med sju armar, träben och en stilren rund metallfot ger denna julljusstake en varm och inbjudande atmosfär.

Tidlös design
Star Trading adventsljusstake Circum har en tidlös design som passar in i alla hem under julen. Den vita färgen ger en ren och fräsch känsla, medan de sju ljusen ger ett fint sken.

Kvalitetsmaterial
Ljusstaken har rund metallfot och träben med en rundstavskänsla som ger ett gediget intryck. Materialen av hög kvalitet garanterar att du kan använda denna elljusstake år efter år.

Imponerande storlek
Med en höjd på 66 cm, en bredd på 53 cm och ett djup på 8,5 cm tar Star Trading elljusstake Circum plats på ett imponerande sätt i ditt hem. Den är stor nog för att skapa en imponerande julstämning, men samtidigt inte för stor för att inte passa in i ditt rum. Circum har en 1,8 meter lång sladd som gör det enkelt att placera den där du vill ha den. Du kan enkelt tända och släcka ljusen med en knapp på sladden.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3 W
Energiförbrukning per 1000 timmar 3
Varumärke Star Trading
EAN 7391482036186
Allmänt
Färg Vit
Material Trä
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E10
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 530 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 85 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 660 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.8 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.178 kg
Vårt artikelnummer: 121873

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris