Laddar...
Diskmaskin

Siemens SN43HW60CS

  • Kapacitet: 14 standardkuvert
  • varioSpeed ​​plus on demand – upp till tre gånger snabbare
  • Home Connect – få tillgång och kontroll över din diskmaskin var du än är
  • iQdrive-motor – slitstark, energisnål och tyst
Full produktbeskrivning
9 490 :-
Hemleverans & installation, fr. 1599 kr, i kassan
Siemens logo

Diskmaskin SN43HW60CS Siemens

Siemens iQ300 SN43HW60CS – en effektiv och bekväm diskmaskin med avancerade funktioner. Denna diskmaskin erbjuder en effektiv förbrukning och hög prestanda. 
iQ300 SN43HW60CS har en diskkapacitet på 14 standardkuvert, vilket gör det möjligt att diska en stor mängd disk på en gång. Den rymliga kapaciteten är perfekt för större hushåll eller för den som ofta har gäster eller bjuder på middagar. 

Flexibla program och specialfunktioner för personlig anpassning
Siemens iQ300 SN43HW60CS ger dig möjlighet att anpassa diskandet efter dina specifika behov med 6 olika program inklusive Eco, Auto, Intensiv, Speed 65°, Snabb 45° och Favorite. Den har också 4 specialfunktioner som Home Connect för trådlös styrning via en app, Intensive Zone för extra rengöring på utvalda områden, Half Load för att spara energi och vatten vid mindre last och VarioSpeedPlus för att halvera tiden för vanliga program. Dessutom har den funktioner som Försköljning, Machine Care, Silence on demand (via app) och Startfördröjning: 1-24 timmar.

VarioSpeed plus on demand
Siemens iQ300 diskmaskin, SN43HW60CS, erbjuder en unik funktion som gör det möjligt att förkorta diskcykeln med upp till tre gånger, medan resultatet fortfarande är lika rent och torrt. Denna funktion kallas VarioSpeed Plus on demand och gör det möjligt att koppla på sköljningsturbon när som helst, oavsett om du är hemma eller på språng. Det kan göras med hjälp av Home Connect-appen.

Optimerat utrymme och bekvämlighet
Designen är väldigt flexibel med flex-korgar och varioDrawer - toppkorg. Det finns ett stopp som förhindrar att den nedesta korgen spårar ur, 3-stegs rackMatic: höjdjusterbar överkorg samt doseringsAssistent för automatisk anpassning till diskmedeltyp. Dessa funktioner gör att det är lätt att organisera och diska i diskmaskinen, och du får ut det mesta av utrymmet och bekvämligheten.

Smarta funktioner med Siemens iQ300 diskmaskin och Home Connect-appen
Få tillgång och kontroll över din diskmaskin vart du än befinner dig med hjälp av Home Connect-appen, tillgänglig för iOS och Android. Med appen kan du enkelt välja program och starta diskmaskinen var och när som helst. Du kan också övervaka maskinens status och få en push-avisering när disken är klar. Funktionen Easy Start gör det enkelt att sätta igång maskinen genom att svara på några enkla frågor om dina preferenser och vilken typ av disk det är. Tab Counter hjälper dig att hålla koll på dina diskmaskinstabletter och påminner dig när det är dags att skaffa nya.

Favoritknappen
Med Siemens diskmaskin får du möjlighet att skräddarsy din diskupplevelse efter dina önskemål. Du kan skapa dina egna personliga program och alternativ och sedan enkelt starta dem med en knapptryckning eller via Home Connect-appen. Favoritknappen gör det ännu enklare att välja dina mest använda program och alternativ.

Autoprogrammet
Tekniken i Siemens iQ300 är avancerad med sensorer som aquaSensor och loadSensor, som känner av smutsighetsgraden och mängden och justerar automatiskt vattenförbrukningen därefter. Autoprogrammet sköter hela diskprocessen för ett skinande resultat. När du trycker på knappen för autoProgram aktiveras aquaSensor, som känner av hur smutsigt vattnet är och anpassar vattenmängd och temperatur.

IntensivZon – för hårt smutsad disk
Med IntensivZon-funktionen kan du få en extra effektiv rengöring för mycket smutsig disk. När du aktiverar detta höjs spoltrycket i underkorgen för alla program, vilket ger en bättre rengöring på svåra fläckar. Samtidigt påverkas inte programmen i överkorgen, så ömtålig disk kan fortfarande diskas skonsamt och varsamt.

Effektiv dosering med doseringsassistenten
Tack vare doseringsassistenten i Siemens iQ300-diskmaskin är det enkelt att få perfekta diskresultat varje gång. Tabletten faller rakt ner i en speciellt utformad behållare, vilket underlättar för spolarmens vattenstråle att lösa upp tabletten snabbt och kontrollerat. Diskmedlet fördelas sedan jämnt inuti maskinen, så att du alltid får ett optimalt diskresultat. Denna funktion gör det lätt att få bort svåra fläckar och få en ren disk.

Effektiv och tyst diskmaskin med iQdrive-teknologi
iQdrive-motorn i Siemens diskmaskin erbjuder en kombination av lägre energiförbrukning, korta programtider och ett optimalt diskresultat. Detta uppnås utan att kompromissa med maskinens tysta gång och praktiskt taget slitagefria prestanda. Detta gör din diskupplevelse enkel och bekväm. Med iQdrive-teknologin kan du få ren och fräsch disk utan att behöva oroa dig för höga energikostnader eller buller.

Livstidsgaranti mot vattenskador
aquaStop säkerhetssystem minimerar risken för vattenskador i köket. aquaStop skyddar mot alla vattenskador, oavsett om det gäller en läckande slang eller otätheter i maskinen. Siemens garanterar säkerheten maskinens hela livslängd.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik.

Känns installationen svår? Det fixar vi! Fyll i ditt postnummer i kassan för att se om du bor inom ett installationsområde för någon av våra hundratals butiker i Sverige.

Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring hemleveranser med installation.

Hämta i butik

Beräknad leveranstid: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar efter köp. 

Hämta dina varor i din valda Elon-butik.

Hemleverans, installation, bortforsling

Beräknad leveranstid: Vi kontaktar dig inom 24h (gäller vardagar) för att boka passande tid för installation.

Din valda Elon-handlare levererar och installerar samt gör sig av med dina gamla vitvaror åt dig.

Leverans till tomtgräns/port - via Bring

Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Få dina varor levererade till din tomtgräns/port.

Varumärke Siemens
EAN 4242003877098
Standardbredd (cm) 60
Diskmaskiner finns i olika typer. Standarddiskmaskiner är 45-60 cm breda och installeras under köksbänken eller inuti bänk- eller högskåp (endast 45 cm bredd). Helintegrerade diskmaskiner kompletteras med en front som är likadan som dina övriga köksluckor. Bänkdiskmaskiner är utformade för att ställas på diskbänken. De är max 50 cm höga för att rymmas mellan bänken och överskåpen. Diskmaskinsmodell Standard
Färg Vit
Du behöver se till att din maskin har någon slags skydd mot vattenläckage och översvämning. Många maskiner har gedigna elektroniska skyddssystem för detta. Här anges huruvida maskinen har översvämningsskydd eller ej. Använd också ett underlägg under maskinen så att du upptäcker ett eventuellt läckage innan stor skada uppstår. Översvämningsskydd Ja
Anger om maskinen kan visa hur lång tid av det aktuella programmet som återstår. Resttidsvisning Ja
Automatiskt programval Ja
Anger om diskmaskinen har en separat toppkorg för bestick. Besticklådan sitter då överst i diskmaskinen och häri lägger du bestick, slevar, decilitermått etc. Eftersom denna ersätter bestickkorgen, som annars brukar stå i den undre korgen, får du också mer plats längst ner för grytor och tallrikar. Toppkorg för bestick Ja
Vissa diskmaskinsmodeller har höj- och sänkbar överkorg som gör att du kan anpassa varje diskomgång efter behov. På så vis kan du justera höjden för att få plats med exempelvis stora bunkar eller grytor. Justerbar överkorg Ja
Med funktionen tidsinställd start kan du själv välja när maskinen ska starta det valda programmet. En slags timer kan man också kalla det. På så vis kan du se till att maskinen är klar när det passar in i ditt schema och kanske när du kan utnyttja rätt eltaxa. Tidsinställd start Ja
Ett kuvert innebär dukning för en person – en tallrik, ett glas och bestick. Diskmaskin med plats för 4-6 kuvert är lagom för 1-2 personer. 8-9 kuvert passar till normalstort hushåll. 12-15 kuvert lämpar sig för större hushåll. Antal kuvert (st) 14 st
Snabbprogram Ja
Anger hur mycket energi som förbrukas när maskinen är påslagen men inte har något program i gång. Energiförbrukning viloläge 0.5 W
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 36.812 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 598 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 573 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 815 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 44 dBa
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) D
Energianvändning per cykel (kWh) 0.85 kWh
Energianvändning 100 cykler (kWh) 85 kWh
Programtid per cykel (tim:min) 4:55 tim:min
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass B
Vattenförbrukning disk per cykel (liter) 9.5 liter
Energiklass
Vårt artikelnummer: 115302

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här