Laddar...
Smart belysning Philips HUE RÖRELSESENSOR Vit 111003
Smart belysning Philips HUE RÖRELSESENSOR Vit 111003
Philips HUE RÖRELSESENSOR
Smart belysning

Philips HUE RÖRELSESENSOR

  • Slår på vald ljussättning automatiskt
  • Helt trådlös
  • Sensor känner av dagsljus
Full produktbeskrivning
329 :-
Philips logo

Rörelsesensor Hue Philips

Slår på belysningen automatiskt för bekvämlighetens skull
Styr lamporna automatiskt med en Philips Hue-rörelsesensor i ditt Philips Hue-system. Sensorn är batteridriven och trådlös, så att den kan placeras var som helst i hemmet. När du går förbi sensorn tänds lamporna. Anslut Philips Hue-rörelsesensorn till din Philips Hue-brygga via Philips Hue-appen, så tänds lamporna automatiskt när du kommer in i rummet.
Perfekt för hallen, badrummet, källaren eller garaget. Med appen kan du välja vilken ljusscen eller ljussättning som ska aktiveras när rörelse upptäcks. Ljuset släcks när sensorn inte längre känner av några rörelser.

Dag -och nattinställning
Rörelsesensor Hue tänder en dämpad nattlampa automatiskt. Det går att ange olika ljussättningar för dag och natt. Under dagen kan sensorn aktivera klart, vitt ljus som hjälper dig att se bättre.
På natten kan den aktivera en dämpad nattlampa som lyser upp utan att störa, vilket kan vara bra om du, din partner eller ditt barn behöver stiga upp på natten.

Integrerad dagsljussensor
Tänds bara när ljus behövs. Tack vare den inbyggda dagsljussensorn tänds belysningen endast när det behövs. Du kan enkelt ändra ljuskänsligheten i Philips Hue-appen, så att sensorn endast aktiveras när du behöver extra ljus. När inga fler rörelser detekteras dimras ljuset innan det släcks helt efter en inställd tid. Rörelsesensorn hjälper dig också att spara energi genom att automatiskt släcka lampor i utrymmen där belysning inte behövs.

Placera den där den gör nytta
Inga kablar, så du kan placera den var du vill. Rörelsesensorn är batteridriven och därmed helt trådlös. Därför kan du enkelt installera den på några minuter var du än behöver den. Du kan ställa den på en hylla, ett sidobord eller montera den på väggen eller i taket med den medföljande skruven. Det går även att sätta fast den på metallytor eller kylskåp med den medföljande magneten. Sensorns detektionsvinkel kan enkelt justeras där du vill ha den.

Kräver en Philips Hue-brygga
Den här produkten måste anslutas till Philips Hue-bryggan.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8718696743171
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.1 kg
Färg Vit
Skyddsklass IP42
Rörelsesensor Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 55 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 20 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 55 mm
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Vårt artikelnummer: 111003

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här