Dammsugare

Miele SGSK5 31/NE/CompleteC3

  • Energieffektiv motor
  • 12 meters räckvidd
  • Bullerdämpande filter
  • Effektivt EcoTeQ Plus-munstycke
Full produktbeskrivning
4 295 :-
Miele logo

Dammsugare SGSK5 31/NE/CompleteC3 Miele

Dammsugare SGSK5 31/NE/CompleteC3 från Miele är en högpresterande och energieffektiv dammsugare som erbjuder en tyst och effektiv rengöring av ditt hem. Dessutom är den utrustad med praktiska tillbehör som möbelmunstycke, fogmunstycke och sugpensel för en extra flexibilitet vid rengöring av olika ytor.

Effektiv och ljudisolerad Power Efficiency Motor
Mieles SGSK5 31/NE/CompleteC3 dammsugare är utrustad med en Power Efficiency-motor som säkerställer hög prestanda och en energisnål användning. Med sin förbättrade verkningsgrad och ljudisolering minskar den dessutom buller och vibrationer under användning.

Effektiv rengöring av alla golv med Mieles EcoTeQ Plus golvmunstycke
Dammsugaren är utrustad med det högpresterande golvmunstycket EcoTeQ Plus, vilket ger enastående effektiv rengöring av olika typer av golv och mattor. Munstycket har en unik design som möjliggör optimal sugkraft samtidigt som det minskar energiförbrukningen och bullernivåerna. Med EcoTeQ Plus kan du enkelt rengöra hela ditt hem med en hög effektivitet och precision.

Silence AirClean-filter: För en renare och tystare dammsugning
SGSK5 31/NE/CompleteC3 har ett Silence AirClean-filter som minskar bullret och effektivt tar bort damm och partiklar ur luften, vilket resulterar i en renare och friskare luft i hemmet. Detta filter är också idealiskt för personer som lider av allergier eller andra andningsproblem eftersom det effektivt fångar upp allergener och andra föroreningar.

Rengör stora ytor med lätthet
Dammsugaren från Miele har en 8,5 meter lång sladd, vilket ger dig en räckvidd på upp till 12 meter. Detta gör det enkelt att rengöra större ytor utan att behöva byta uttag hela tiden, vilket sparar tid och energi.

Gummerade hjul med stötdämpare ger en lugn körupplevelse och skyddar dina golv
Gummerade hjul med stötdämpare är en fördel med dammsugaren eftersom de ger en mycket lugn körupplevelse. Hjulen absorberar vibrationer och stötar, vilket minskar buller och vibrationer som kan orsaka störningar i hemmet. Dessutom skyddar gummerade hjul dina golv från repor eller märken som kan uppstå av hårda eller skarpa hjul. Denna funktion hjälper till att säkerställa att dina golv hålls i gott skick och samtidigt ger en tyst och smidig körning av dammsugaren.

Mångsidig rengöring med flera tillbehör
Möbelmunstycket, fogmunstycket och sugpenseln som medföljer Mieles SGSK5 31/NE/CompleteC3 dammsugare ger dig extra flexibilitet och bekvämlighet vid rengöring av olika ytor, inklusive möbler, trånga utrymmen och gardiner. De gör det lättare att nå svårtillgängliga ställen och ta bort damm och smuts från dessa ytor på ett effektivt sätt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Miele
EAN 4002516555162
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 4.5 liter
Indikator för byte av dammpåse Ja
Räckvidd (m) 12 m
Allmänt
Färg Grå
Filtertyp Silence AirClean
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7.413 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 496 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 284 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 227 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 8.5 m
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 64 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 550 W
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118422

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris