Laddar...
Bitz Pastaskål 20cm Svart Svart 115853
Bitz Pastaskål 20cm Svart Svart 115853
Pastaskål

Bitz Pastaskål 20cm Svart

  • Ø 20 cm
  • Stengods
  • Tål maskindisk, mikrovågsugn, frys och ugn
Full produktbeskrivning
179 :-

Pastaskål 20 cm Svart Bitz

BITZ Pastaskål är tillverkad i robust stengods med mattsvart utsida och blank svart insida. Servera läcker pasta eller en härlig sallad i skålen och gläd dig själv och ditt middagssällskap.

Blanda med de andra fantastiska färgerna i BITZ-serien. BITZ-seriens vackra, reaktiva glasyr framhäver stengodsets glöd. Kombinationen av den utvändiga, matta glasyren och den blanka, färgade insidan gör varje skål unik, och du kommer inte att kunna hitta två skålar som är exakt lika. Stengodset tål maskindisk, mikrovågsugn, frys ned till minus 18 grader och ugn upp till 220 grader. BITZ robusta stengodsserie innehåller många olika produkter, från koppar och muggar till tallrikar och skålar som finns i flera storlekar och i många fantastiska färgställningar. Det är upplagt för att du ska blanda färger och storlekar och skapa ditt eget personliga uttryck.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bitz
EAN 5722000112013
Produkttyp Porslin
Färg Svart
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 203 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 203 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 60 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 200 mm
Vårt artikelnummer: 115853

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här