Wokpanna

AMT I1132

  • Ø 32 cm
  • Fungerar på alla slags hällar, inkl induktion
  • Tål ugnstemperatur upp till 240 °C
  • Handgjuten
Full produktbeskrivning
1 190 :-
AMT logo

Exklusiv wokpanna I1132 från världskända AMT

Wokpannan I1132 från AMT är en wokpanna med 32 cm i diameter. Hemligheten bakom AMT är att alla kärl är handgjutna och har en 10 mm tjock botten som ger en jämn värmefördelning. Den magnetiska induktionsplattan i kärlen är 2 mm tjock och ingjuten i stommen. Detta ger de bästa induktionsegenskaperna på marknaden när det gäller energiupptagning. Eftersom induktionsmaterialet gjuts in kan det aldrig släppa från stekpannan.
Kärlen fungerar på alla typer av spisar, även induktion. Handtagen är skruvlösa och har inga nitar på insidan som annars kan vara en grogrund för bakterietillväxt. AMT Gastroguss garanterar att handtagen inte glappar.
De tål upp till 240°C i ugnen.

Den tjocka stommen ger ett något tyngre kärl men det ger en jämnare värmefördelning och bättre stekyta på maten.

Unik beläggning

Kärlen har AMTs beläggning som är uppbyggd i fyra lager och avslutas med Lotan® - AMTs unika non-stick beläggning. Tack vare den höga kvaliteten så kan beläggningen göras tjockare än andra beläggningar. Detta ger en längre hållbarhet,bästa möjliga nötningsmotstånd och skydd mot aggressiva rengöringsmedel, fruktsyror och ättiksyra.

Noggrannhet i tillverkningen

AMT är den enda tillverkaren som producerar alla delar av stekpannan vilket betyder att AMT alltid har full kontroll över tillverkningsprocessen.
Varje dag görs stickprovskontroller där stekpannor röntgas för att garantera att det inte finns några luftbubblor i aluminiumstommen.
I tillverkningsprocessen passerar varje kärl 14 stationer där kvalitetskontroll är en av uppgifterna. Varje kärl tar 3 dagar att tillverka innan det skickas ut till kunder över hela världen. Detta har sammantaget gjort AMT till kockarnas favorit över hela världen.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke AMT
EAN 4250194609169
Färg Svart
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 320 mm
Vårt artikelnummer: 117444

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris