Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Grundig GWD 59406 C Husqvarna QWG16870CT Husqvarna QWC16180CT Husqvarna QWC16190HT Samsung WD90J6A00AX/EE Bosch WVG30444SN Whirlpool FWDG86148W EU Samsung WD80N642OOW/EE Hoover WDXOA 40464AC-S Electrolux WD42A96160 Samsung WD80M4B33JW/EE Whirlpool FWDG97168WS EU Cylinda FTTK 5585 Electrolux EW7W5268E5 Electrolux EW7W6661S7

Tvätt/tork kombi

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Tvätt/tork kombi

Här hittar du våra kombinerade tvättmaskiner och torktumlare. Vi på ELON hjälper dig att hitta just din kombimaskin baserat på din smak och dina önskemål. Vi har maskiner med kombinerad tvätt och torktumlare som är både energisnåla och rymliga och med många smarta funktioner.

En kombinerad tvätt och torktumlare passar dig som bor trångt eller som inte tvättar så ofta eller mycket. Och den absolut största fördelen med en kombinerad tvätt och torktumlare är så klart att du får två maskiner i en.

Många av de kombinerade maskinerna tvättar och torkar dessutom din tvätt minst lika bra och effektivt som en separat tvättmaskin och torktumlare gör.

Moderna maskiner med smarta funktioner

De moderna modellerna av kombinerad tvätt och torktumlare har många smarta funktioner som hjälper till att göra din tvättning och torkning enklare. För dig som inte alltid fyller din tvättmaskin vid varje tvätt, finns till exempel maskiner som känner av hur mycket tvätt som du lagt i och anpassar tvättprogrammet efter det.

Är du allergisk eller har känslig hud finns det kombinerade tvätt och torktumlare som är utrustade med allergiprogram. Vill du att dina kläder ska bli lättare att stryka kan en maskin med ångfunktion vara ett alternativ för dig. Och en kombinerad tvätt och torktumlare som har funktionen fördröjd start, gör det möjligt för dig att ha tvätten klar när du vaknar på morgonen eller när du kommer hem.

Håll koll på energimärkningen

Alla vitvaror måste idag märkas med bland annat vilken energiklass de har. I vårt sortiment av kombinerad tvätt och torktumlare finns maskiner med lägst energiklass B och högst A.

Det kan också vara bra att komma ihåg att du kan påverka din egen energiförbrukning genom att använda din maskin med kombinerad tvätt och torktumlare på ett smart sätt. Du kan till exempel minska energiåtgången genom att inte tvätta din tvätt i onödigt varm vatten och se till att centrifugera tvätten ordentligt (minst 1200 varv/minut) innan du torkar den.