Laddar...
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll Husqvarna QHIK850P Svart 115547
Spishäll

Husqvarna QHIK850P

  • Boil Sensor håller rätt temperatur
  • Stop&Go-funktion
  • Hob2Hood för att styra kompatibel fläkt via hällen
  • Snabb uppvärmning genom PowerBoost
Full produktbeskrivning
12 890 :-
Husqvarna logo

Flexibel SenseBoil inbyggnadshäll

SenseBoil QHIK850P från Husqvarna är en 78 cm induktionshäll som förenklar din matlagning betydligt. Den har en snygg design med fasade kanter.
MaxiSense-funktionen gör kokzonerna naturligt anpassningsbara. Eftersom de känner av storlek och form av kokkärleken, anpassas värmetillförseln till just den ytan. På så vis får du total kontroll över din matlagning med en häll som aktivt rättar sig efter dina behov. Eftersom värmen håller sig under grytor och kastruller så är du också fri att torka av de fria ytorna utan att riskera att bränna dig.  

Koksensor
Funktionen Boil Sensor detekterar när bubblorna stiger och justerar automatiskt temperaturinställningarna och minskar till en kontrollerad sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Spara både tid och energi.

Maxad flexibilitet
Skulle telefonen ringa eller något annat kalla på direkt uppmärksamhet så kan du använda Stop&Go-funktionen. Den stoppar tillagningsprocessen helt under en kort tidsperiod.

PowerBoost
Den här funktionen gör mer effekt tillgänglig för induktionskokzonerna. Tack vare PowerBoost-knappen så kokar du upp vatten på mindre än 90 sekunder – snabbare än en vattenkokare. Den här funktionen kommer effektivisera din matlagning avsevärt oavsett om du ska koka potatis eller bryna kött.

Hob2Hood
Hällens alldeles särskilda Hob2Hood-anslutningssystem pratar via fjärrkontrollen med Hob2Hood-köksfläktar. Det innebär att den automatiskt startar och justerar fläkten och belysningen efter dina behov. Det kräver emellertid en Hob2Hood-köksfläkt som har samma inbyggda fjärrkontrollsfunktion.

Trygghet
Hällen har lås/barnsäkerhetslås som förhindrar oavsiktlig användning av hällen. Den har dessutom utrustats med OptiHeat Control som är en restvärmeindikator i tre steg: tillagar fortfarande/varmhållning/restvärme.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Husqvarna
EAN 7332543754366
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antal kokplattor/zoner (st) 4 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Nej
Anger antal kokzoner som har boost-funktion. Boost-funktionen ger kortvarig extra effekt och gör att du sparar tid i din matlagning. Antal Boost-zoner (st) 4 st
Timer för avstängning Ja
Typ av ram Fasettslipad
Typ av styrning Touch
Barnlås Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 11.76 kg
Inbyggnadsmått höjd (mm) 44
Inbyggnadsmått bredd (mm) 750
Inbyggnadsmått djup (mm) 490
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 780 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 520 mm
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådlös koppling mellan kompatibel häll och fläkt Ja
Timer Nej
Vårt artikelnummer: 115547

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här