Laddar...
Spishäll Bosch PXX675FC1E Svart 115349
Spishäll Bosch PXX675FC1E Svart 115349
Spishäll Bosch PXX675FC1E Svart 115349
Spishäll Bosch PXX675FC1E Svart 115349
Spishäll Bosch PXX675FC1E Svart 115349
Spishäll

Bosch PXX675FC1E

  • PerfectFry steksensor med automatisk reglering av temperaturen ger perfekt stekresultat
  • FlexInduction-zon som kan koppla ihop flera zoner till en stor
  • PowerBoost med upp till 50 % mer effekt
  • DirectSelect-styrning gör det enkelt
Full produktbeskrivning
11 790 :-
Bosch logo

Inbyggnadshäll PXX675FC1E Bosch

Induktionshäll som ger perfekt stekresultat tack vare PerfectFry steksensor med automatisk reglering av temperaturen. 

Snabbare start
QuickStart-funktionen känner av var kokkärlet är placerat och visar automatiskt rätt matlagningszon på displayen. Endast effektläge behöver då väljas och matlagningen kan börja på en gång.

DirectSelect-styrning
Gör det enkelt att välja kokzon, effekt och andra funktioner. De intuitiva kontrollerna gör att du snabbt och smidigt väljer kokzoner och ställer in de effektlägen du vill ha. DirectSelect har även en praktisk effektförbrukningsdisplay samt QuickStart- och ReStart-funktioner.

FlexInduction-zon
Kokzonerna kan bindas ihop till en stor zon som ger flexibel placering av såväl mindre grytor som stora kokkärl. Att tillaga flera rätter och inte ha tillräckligt med utrymme kan verkligen göra matlagningen till en utmaning. FlexInduction ger dig det utrymme och flexibilitet du behöver. Två standard cirkulära kokzoner och två induktionszoner som enkelt kan kombineras för att bilda en stor rektangulär induktionsyta. Detta gör att du får mer plats. Hällen värmer dina grytor och kastruller utan att värma själva hällen och ger mer frihet att ställa dina kokkärl som du vill.

PerfectFry
Steksensor med fyra temperaturinställningar garanterar alltid perfekt resultat.

ComfortDesign 
Elegant och tilltalande design med slipad framkant och tunna metallband på sidorna. 

PowerBoost
Funktion med upp till 50% mer effekt för snabbare tillagning. Ibland behöver du bara lite extra boost när du lagar mat. Den förbättrade PowerBoost-funktionen i våra hällar ger ännu mer effekt för att påskynda tillagningsprocessen. Till exempel kan du nu koka 2 liter vatten nästan tre gånger snabbare än med vanliga glaskeramikhällar.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242002871110
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Ja
Anger antal kokzoner som har boost-funktion. Boost-funktionen ger kortvarig extra effekt och gör att du sparar tid i din matlagning. Antal Boost-zoner (st) Samtliga st
Timer för avstängning Ja
Typ av ram Aluminium
Typ av styrning Touch
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 14.651 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 606 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 527 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 51 mm
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådlös koppling mellan kompatibel häll och fläkt Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Vårt artikelnummer: 115349

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här