Inbyggnadsugn

Husqvarna QCE9600X

  • Steamify bevarar viktiga näringsämnen – varje rätt blir nyttigare
  • 3 program med ånga
  • Matlagningstermometer för perfekt resultat
  • Jämn tillagning
  • Ångrengöring
Full produktbeskrivning
22 995 :-
Husqvarna logo

Inbyggnadsugn QCE9600X Husqvarna

Husqvarna QCE9600X är en rostfri SteamBoost-ugn med varmluft och ånga. Denna inbyggnadsugn har mjukstängande lucka och rymmer 70 liter.

Full ånga
Ugnen med full ånga erbjuder matlagning med ånga men även användning av ånga vid bakning och stekning. Detta kraftfulla verktyg har använts av professionella kockar under många år och nu när tekniken finns tillgänglig i ugnar för hushållsbruk så ger det dig möjlighet att nå kulinariska höjder med ett perfekt matlagningsresultat. Ugnen har 3 program med ånga: två av dem kombinerar ånga och värme och det tredje ger 100% full ånga.
Ångan lockar fram mer av matens smaker och aromer. Den kapslar in naturlig fukt för att ge ett fullt utbud av saftiga och möra rätter, bland annat kött, fisk, grytor, grönsaker och till och med efterrätter.

Steamify tar vara på näringsämnena
Det har aldrig varit enklare att tillaga ångkokta rätter med perfekt resultat. Välj önskad tillagningstemperatur och Steamify kommer automatiskt att lägga till precis rätt mängd ånga. Bevarar viktiga näringsämnen – varje rätt blir nyttigare.

Perfekta resultat
Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. När rätt innertemperatur har uppnåtts stängs ugnen av automatiskt. På så vis riskerar din mat aldrig att bli överstekt och du får perfekt resultat varje gång. 

Lätt att hantera
EXCite pekskärmen erbjuder en mängd ugnsfunktioner med alternativ för varje rätt. Den förenklar även inställningen av ugnstemperatur och timerfunktioner. Du får också direkt feedback och den viktigaste informationen. 
Du vet vad du vill laga men inte hur – använd ugnens recept och låt dig guidas till ett perfekt resultat. 
Ugnen kan också ge automatiska temperaturförslag. Den föreslår en vanlig ugnstemperatur på den funktion du valt. Du kan lätt ändra inställning om du har andra önskemål.
Dessutom finns automatiska viktprogram. Du behöver bara välja vilket slags kött du ska tillaga och sedan ställa in den faktiska vikten. De färdiga viktprogrammen sköter sedan resten.

Snabb uppvärmning
Snabb tillagning med enastående resultat. Denna ugn värms upp snabbt, och du får mer tid för måltiden tillsammans med familj och vänner.

Jämn tillagning
Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen är jämn och exakt. På så vis kan du vara säker på att alltid få ett bra resultat - överallt i ugnen. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi.

Säkerhet
Ugnen har automatisk säkerhetsavstängning, restvärmevisning, kylfläkt, barnlås och luckspärr. Om du glömt att stänga av ugnen kommer den automatiskt att stängas av efter en tid. Restvärmeindikatorn ger dig information om hur mycket värme som finns kvar i ugnen. Kylfläkten startar automatiskt när ugnen sätts på för att kunna hålla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.  Luckan kan enkelt spärras. Barnlåset på kontrollpanelen hindrar oönskade justeringar av inställningarna.

Tillbehör
Medföljande tillbehör är 1 Långpanna i emalj, 1 Easy2Clean baking tray, 1 Proffsplåt, 1 Set ugnsformar för ångtillagning, 1 Rostfritt stål och utdragbara bakplåtsskenor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Husqvarna
EAN 7332543821747
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Färg Rostfri
Typ av rengöring Ånga
Varmluft Ja
Matlagningstermometer Ja
Mikro Nej
Ånga Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grillfunktion Ja
Barnlås Ja
Automatisk avstängning Ja
Teleskopskenor Ja
Typ av styrning Touch
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 2 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 1 st
Dubbelugn Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Sval ugnslucka Ja
Anger hur många långpannor som medföljer. Antal långpannor (st) 1 st
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Timer Nej
Energiinformation
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 1.09 kWh
Energiförbrukning varmluft (kWh) 0.52
Typ av värmekälla El
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindex 61.9
Antal kaviteter (st) 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 70 liter
Dimensioner
Inbyggnadsmått bredd (mm) 560
Inbyggnadsmått höjd (mm) 590
Inbyggnadsmått djup (mm) 550
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 567 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 594 mm
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 37.5 kg
Övrigt
Ugnsstorlek (liter) stor: 65 < liter
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117956

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris