Inbyggnadsugn

Bosch HBG6751S1S

  • 4D Hotair ger jämn värme på alla nivåer samtidigt
  • AutoPilot 10 automatiska program
  • Självrengörande med pyrolys
  • Integrerad stektermometer
Full produktbeskrivning
14 990 :-
Bosch logo

Inbyggnadsugn HBG6751S1S Bosch

För perfekt resultat
Inbyggnadsugnen HBG6751S1S från Bosch ger perfekt resultat både vid bakning och matlagning. Volymen är 71 liter.

Touchdisplay
Den intuitiva kontrollringen förenklar matlagningen. Alla ugnens inställningar går lätt att justera genom att snurra på ringen med ett finger. TFT-displayen visar relevant information med tydlig text och har touchknappar för att ge den bästa översikten och obehindrad kontroll över ugnens alla funktioner.

Jämnt bakresultat på alla nivåer samtidigt
Att få rätt värmefördelning i ugnen kan betyda skillnaden mellan utsökt eller mindre bra resultat, speciellt när du lagar olika rätter på flera nivåer samtidigt. 4D HotAirs roterande fläkt och optimerade luftuttag garanterar perfekt matlagning, dessutom kan upp till fyra nivåer användas samtidigt tack vare den pålitliga värmefördelningen.

Stektermometer
Stektermometern ser till att det alltid är rätt temperatur när du ugnssteker. Stick in termometern i maten, koppla till ugnen och välj innertemperatur. Ugnen ger en akustisk signal och stängs av automatiskt så snart den önskade innertemperaturen är uppnådd. Söndagssteken blir saftig och mör när den får stekas långsamt till önskad temperatur och fisken blir mjäll och smakrik.

AutoPilot 10
Fågel, kött, fisk, grytor eller grönsaker – AutoPilot 10 lagar maträtten till perfektion. Rätten placeras i ugnen och av 10 program kan det lämpliga automatiska programmet väljas i displaymenyn. Lägg bara till vikt och tryck på "Start". AutoPilot tar sedan över och bestämmer matlagningsläge, temperatur och tillagningstid. Den stänger till och med av ugnen i slutet av tillagningstiden. Eftersom vissa rätter med AutoPilot kräver användning av lock, hålls ugnen också ren. Matlagning kan inte vara enklare.

13 ugnsfunktioner
Med HBG6751S1S får du 13 ugnsfunktioner: 4D-varmluft, varmluft eco, över-/undervärme, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, pizzaläge, separat undervärme, skonsam tillagning 70-90 °C, upptining, förvärmning och varmhållning.

Pyrolys
Det kan vara tröttsamt och tidsödande att rengöra ugnen för hand. Nu kan du slippa det för gott tack vare Bosch ugnar med den inbyggda självrengöringsfunktionen pyrolys. Du smutsar varken ned händerna eller behöver starka rengöringsmedel. Tryck bara på start och ugnen värms upp till max 480 °C och fett och matrester bränns bort. Allt som blir kvar är lite aska som är lätt att torka ur. Ugnen fixar alltså inte bara en läcker måltid, den sköter även städningen efteråt.

Nischmått
Mått för inbyggnad: (H x B x D) : 585-595 x 560-568 x 550 mm.

Säkerhet
HBG6751S1S har flera säkerhetsfunktioner: elektroniskt dörrlås, barnspärr för ugnsfunktioner, säkerhetsavstängning för ugn, restvärmeindikering, start-/stopptangent och luckströmbrytare. Värmeskyddad ugnslucka: 30 ºC uppmätt vid 180 ºC över-/undervärme efter 1 timme, mätpunkt mitt på ugnsluckan.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242002807997
Färg Svart
Typ av rengöring Pyrolytisk
Varmluft Ja
Matlagningstermometer Ja
Mikro Nej
Ånga Nej
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grillfunktion Ja
Barnlås Ja
Automatisk avstängning Ja
Teleskopskenor Nej
Typ av styrning Touch
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 0.87 kWh
Energiförbrukning varmluft (kWh) 0.69
Typ av värmekälla El
Inbyggnadsmått bredd (mm) 560
Inbyggnadsmått höjd (mm) 585
Inbyggnadsmått djup (mm) 550
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 39.044 kg
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 1 st
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindex 81.2
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 1 st
Antal kaviteter (st) 1
Dubbelugn Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Sval ugnslucka Ja
Anger hur många långpannor som medföljer. Antal långpannor (st) 1 st
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 594 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 595 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 595 mm
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 71 liter
Ugnsstorlek (liter) stor: 65 < liter
Timer Nej
Energiklass
Vårt artikelnummer: 114550

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris