Laddar...
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin Siemens SN67ZX05CE Annan 117652
Integrerad diskmaskin

Siemens SN67ZX05CE

  • Kapacitet: 14 kuvert
  • Home Connect – få tillgång och kontroll över din diskmaskin vart du än är
  • Integreras snyggt med egen kökslucka
  • Invändig belysning
  • timeLight projicerar programstatusen på golvet
Full produktbeskrivning
15 990 :-
Siemens logo

Diskmaskin SN67ZX05CE Siemens

Snabb och smart diskning
Med Siemens integrerade diskmaskin SN67ZX05CE kan du diska och torka disken upp till tre gånger snabbare, men med samma otroliga resultat. Med varioSpeed Plus kan du också aktivera en snabbare spolning när som helst, även när diskmaskinen redan är igång och spolar. Sist men inte minst kan du aktivera och ställa in varioSpeed Plus med Home Connect-appen på din enhet. Äntligen en smart diskmaskin!

Diskret integrerad
SN67ZX05CE bygger du in med en egen snickerilucka i samma stil som resten av ditt kök, så att den smälter in bland dina andra köksskåp. Snickerilucka ingår inte.

Home Connect-appen
Betygsätt din diskmaskin via Home Connect-appen och berätta hur nöjd du är med programmets varaktighet och rengörings- och torkresultaten. Diskmaskinen justerar sina inställningar för att skapa ett anpassat diskprogram. Dessutom erbjuder programmet dig full insyn vad gäller vatten- och energiförbrukning.
Nu när livet blir allt mer stressigt är Siemens diskmaskiner med Home Connect här för att hjälpa dig. Tack vare samarbetet med Amazon Alexa kan du kontrollera din smarta diskmaskin via Home Connect-appen eller din smarta högtalare. Du kan till exempel påskynda diskprogrammet eller slå på tystnadsinställningen. Appen kan till och med beställa nytt maskindiskmedel. Livet blev precis lite enklare.
Med Home Connect App kan du enkelt välja program, och alternativt sätta igång diskmaskinen vart och när som helst.
Om så behövs kan du övervaka din Siemens diskmaskin med Home Connect var du än befinner dig. Det betyder att du inte behöver kolla flera gånger att maskinen verkligen är igång. Och när disken är ren och torr får du en push-avisering från Home Connect App.

Mer skydd och mindre bekymmer
Siemens flexComfort-ställ är designat med glas i åtanke. Det gör att du kan ställa in flera ömtåliga glas i din Siemens-diskmaskin, utan att behöva oroa dig. Dessutom gör de nya hjulen med låg friktion att det går ännu enklare att lasta i och ur din diskmaskin.

Flexibel och bekväm lastning
Siemens diskmaskiner har inte bara en snygg exteriör. Blå justeringsmarkeringar inuti diskmaskinen gör att du kan se alla möjliga korginställningar genom ett ögonkast. Du kan snabbt och utan krångel ställa in stora kastruller och bli klar snabbare. Du kan även få dina vin- och champagneglas att stå stadigare.

Den säkra platsen för dina mest ömtåliga glas
Oroar du dig när dina ömtåliga glas diskas i maskinen? I så fall ger glassZone dig lugn och ro. Sex speciella munstycken levererar ett försiktigt, kontinuerligt flöde av vatten till enskilda glas och möjliggör grundlig rengöring utan att skada känsliga glas. De halkfria silikonytorna skyddar dessutom dina värdefulla glas mot vibrationer och rörelser. De hålls på plats och diskar dina speciella glas försiktigt men noggrant.

Följ de blå ljusen
Öppna diskmaskinsluckan så lyser insidan upp i blått. De smart monterade LED-lamporna uppe på insidan slås på automatiskt när du öppnar luckan och slås av när du stänger den.

Skinande torkning med naturliga mineraler
Vill du ha en grönare diskmaskin som fortfarande ger optimal prestanda? Zeolith torkning använder ett fack fyllt med naturliga mineraler som absorberar fukt och avger värme. Det påskyndar torkcykeln och innebär att du använder mindre el. En vinst, både för dig och planeten.

Översiktlig, lätthanterlig
Med den nya, högupplösta TFT-displayen går diskningen som en dans. I ett enda ögonkast får du information om alla aktiva program – tydligt presenterad, överskådlig och lättbegriplig. Du väljer bekvämt och enkelt mellan de individuella programinställningarna.

Visar programstatusen på golvet
Den innovativa timeLight-funktionen ger en tydlig projicering av resttid, programstatus och eventuella felmeddelande på köksgolvet. Du har full koll.

Diskar optimalt med ett enkelt knapptryck
När du trycker på knappen för autoProgram aktiveras aquaSensor, som känner av hur smutsigt vattnet är och anpassar vattenmängd och temperatur.

Tyst som en viskning
Diskmaskinsbuller kan förstöra atmosfären efter middagen. Siemens extremt tysta diskmaskiner sänker decibelnivån och låter dig njuta av konversationen utan att störas. Gör ditt kök till en lugn oas!

Livstidsgaranti mot vattenskador
aquaStop skyddar mot alla vattenskador, oavsett om det gäller en läckande slang eller otätheter i maskinen. Siemens garanterar säkerheten maskinens hela livslängd.

10 års rostgaranti
Du kan förvänta dig kvalitet och hållbarhet från Siemens diskmaskiner. Siemens är en av de få som lämnar 10 års rostgaranti för maskinens insida. Se dock till att registrera dig på hemsidan inom 8 veckor efter att du mottog maskinen.

Effektiv, långlivad och tyst
Lägre energiförbrukning med samma effekt, korta programtider med optimalt diskresultat och en behaglig, tyst gång för samtliga program – allt detta klarar iQdrive-motorn utan problem. Och alla dessa fördelar till trots är maskinen praktiskt taget slitagefri.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Siemens
EAN 4242003910658
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Diskmaskiner finns i olika typer. Standarddiskmaskiner är 45-60 cm breda och installeras under köksbänken eller inuti bänk- eller högskåp (endast 45 cm bredd). Helintegrerade diskmaskiner kompletteras med en front som är likadan som dina övriga köksluckor. Bänkdiskmaskiner är utformade för att ställas på diskbänken. De är max 50 cm höga för att rymmas mellan bänken och överskåpen. Diskmaskinsmodell Helintegrerad
Du behöver se till att din maskin har någon slags skydd mot vattenläckage och översvämning. Många maskiner har gedigna elektroniska skyddssystem för detta. Här anges huruvida maskinen har översvämningsskydd eller ej. Använd också ett underlägg under maskinen så att du upptäcker ett eventuellt läckage innan stor skada uppstår. Översvämningsskydd Ja
Vissa diskmaskinsmodeller har höj- och sänkbar överkorg som gör att du kan anpassa varje diskomgång efter behov. På så vis kan du justera höjden för att få plats med exempelvis stora bunkar eller grytor. Justerbar överkorg Ja
Med funktionen tidsinställd start kan du själv välja när maskinen ska starta det valda programmet. En slags timer kan man också kalla det. På så vis kan du se till att maskinen är klar när det passar in i ditt schema och kanske när du kan utnyttja rätt eltaxa. Tidsinställd start Ja
Ett kuvert innebär dukning för en person – en tallrik, ett glas och bestick. Diskmaskin med plats för 4-6 kuvert är lagom för 1-2 personer. 8-9 kuvert passar till normalstort hushåll. 12-15 kuvert lämpar sig för större hushåll. Antal kuvert (st) 14 st
Maxhöjd (mm) 875 mm
Anger om produkten har en display. Display Ja
Anger om maskinen kan visa hur lång tid av det aktuella programmet som återstår. Resttidsvisning Ja
Automatiskt programval Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 51.702 kg
Anger om diskmaskinen har en separat toppkorg för bestick. Besticklådan sitter då överst i diskmaskinen och häri lägger du bestick, slevar, decilitermått etc. Eftersom denna ersätter bestickkorgen, som annars brukar stå i den undre korgen, får du också mer plats längst ner för grytor och tallrikar. Toppkorg för bestick Ja
Barnlås Nej
Snabbprogram Ja
Minhöjd (mm) 815 mm
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Invändig belysning Ja
Anger om maskinen har möjlighet att torka disken. Torkningsfunktion Ja
En professionell produkt är framtagen för att användas där vanliga hushållsmaskiner inte räcker till. T ex inom vård och omsorg, fritidsanläggningar och andra företag. Professionell Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 598 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 550 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 815 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 41 dBa
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) C
Energianvändning 100 cykler (kWh) 75 kWh
Programtid per cykel (tim:min) 3:55 tim:min
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass B
Vattenförbrukning disk per cykel (liter) 9.5 liter
Färg Annan
Inbyggd Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117652

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här