Underlägg

Tollco Vitvaruunderlägg 596x620

  • Förebygger kondens och vattenskador under kyl- och frysskåp
  • BxD 596x620 mm
Full produktbeskrivning
239 :-
Tollco logo

Vitvaruunderlägg 596x620 Tollco

Förebygger kondens och vattenskador
Standardseriens kondensskydd placeras under kyl- och frysskåp för att förebygga kondens och vattenskador från dolda utrymmen under vitvarorna. Standardserien har marknadens bredaste utbud av storlekar.

Förbättrad design
Läckage från kyl och frysar är många gånger svårupptäckta då små mängder vatten ofta läcker ut från kondensbehållaren (som är placerad under kyl/frysen) eller att läckaget rinner ut genom dörren. Tollco har förbättrat designen på kyl-/frysunderläggen som nu är utformade med en upphöjd front för att bättre hålla kvar små vattenläckage. Vid större vattenläckor kan vatten rinna över främre sargen mitt framför kyl och frysen. Läckan kan då upptäckas och därmed undviks onödiga vattenskador.

Slagtålig polypropenplast
Underläggen är transparenta och tillverkade av slagtålig polypropenplast och finns i flera standardstorlekar. Monteringsanvisningen är lätt att följa och självklart godkänd av Säker Vatten. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen och är bedömd av Sundahus.

Mått
BxD 596x620 mm

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tollco
EAN 7392832001960
Allmänt
Färg Transparent
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 596 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 620 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 40 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.34 kg
Vårt artikelnummer: 117535

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris