Kylskåp

Husqvarna QR2462W

  • Höjd: 186 cm
  • Stabil temperatur med DynamicAir
  • Snabbkylning med CoolMatic
  • MaxiBox grönsakslåda, ägghållare och flaskhylla
  • Användarvänlig display
Full produktbeskrivning
11 790 :-
Hemleverans & installation, fr. 1599 kr, i kassan
Husqvarna logo

Kylskåp QR2462W-H Husqvarna

Kylskåpet är en av de mest grundläggande apparaterna som vi använder i våra hem för att hålla mat och dryck kalla och färska. Husqvarna QR2462W är en kylskåpsmodell som erbjuder flera praktiska funktioner och egenskaper. Detta kylskåp från Husqvarna har en kapacitet på 390 liter. Skåpet har en vit färg och en högerhängd dörr, vilket gör det enkelt att placera i ditt kök. Kylskåpet är också utrustat med justerbara fötter och hjul i bakkant, vilket gör det enkelt att flytta skåpet om det behövs.

DynamicAir-tekniken ger en stabil temperatur
DynamicAir-tekniken i Husqvarna QR2462W ger ett konstant luftflöde som säkerställer en stabil temperatur i hela kylskåpet. Detta är avgörande för att förhindra varma zoner som kan leda till bakterietillväxt och försämrad kvalitet på dina livsmedel. Varje hylla kyls jämnt och effektivt, vilket gör att matvarorna bibehåller rätt temperatur och håller sig färska längre. Med DynamicAir-tekniken kan du vara säker på att dina livsmedel förvaras på bästa sätt och håller högsta kvalitet.

Få snabb nedkylning med CoolMatic-funktionen
CoolMatic-snabbkylning är en funktion på Husqvarna QR2462W som gör att du snabbt kan kyla ned större mängder mat och dryck. Med ett enkelt knapptryck kan du aktivera CoolMatic-funktionen som sänker temperaturen i kylskåpet till en lägre nivå under en begränsad tid. Detta är särskilt användbart när du snabbt behöver kyla ned drycker inför en fest eller när du har handlat stora mängder mat som behöver kylas ned snabbt för att bibehålla kvaliteten.

Effektiv organisering
För att hjälpa dig att organisera mat och dryck har Husqvarna QR2462W flera funktioner, inklusive en MaxiBox grönsakslåda, en ägghållare och en flaskhylla. Kylskåpet har också en LED-belysning som gör det enkelt att se allt som finns inne i kylskåpet. 

Stabila hyllor med säkerhetsglas för daglig användning
Alla hyllor i kylskåpet är tillverkade av säkerhetsglas, vilket garanterar optimal stabilitet och robusthet. Säkerhetsglaset är det mest tillförlitliga materialet för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlighet.

Enkel användning och bekvämlighet
När det gäller användarvänlighet har Husqvarna QR2462W en display som visar inställningar och temperaturer. Kylskåpet har också ett dörrlarm som varnar dig om dörren är öppen för länge. Dessutom är skåpet utrustat med automatisk avfrostning som minimerar behovet av manuell avfrostning.

Ett praktiskt kylskåp med hela 5 års garanti
Husqvarna QR2462W är ett praktiskt kylskåp som erbjuder flera funktioner och egenskaper som gör det enkelt att organisera och hålla mat och dryck kalla och fräscha. Med en garanti på hela 5 år kan du vara säker på att detta kylskåp kommer att hålla länge och ge dig god valuta för pengarna.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik.

Känns installationen svår? Det fixar vi! Fyll i ditt postnummer i kassan för att se om du bor inom ett installationsområde för någon av våra hundratals butiker i Sverige.

Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring hemleveranser med installation.

Hämta i butik

Beräknad leveranstid: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar efter köp. 

Hämta dina varor i din valda Elon-butik.

Hemleverans, installation, bortforsling

Beräknad leveranstid: Vi kontaktar dig inom 24h (gäller vardagar) för att boka passande tid för installation.

Din valda Elon-handlare levererar och installerar samt gör sig av med dina gamla vitvaror åt dig.

Leverans till tomtgräns/port - via Bring

Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Få dina varor levererade till din tomtgräns/port.

Varumärke Husqvarna
EAN 7332543728367
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Färg Vit
Anger om produkten har en display. Display Ja
Dörrlarm Ja
Belysning Ja
Flaskhylla Ja
Grönsakslåda Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dörrhängning Höger
Justerbara fötter Ja
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Omhängningsbart Ja
Hjul i bakkant Ja
Automatisk avfrostning Ja
Klimatklass: W [klimatklass]. Denna apparat är avsedd att användas vid en omgivningstemperatur mellan 'X' [lägsta temperatur] °C och 'Y' [högsta temperatur] °C. Klimatklass T: från +18°C till +43°C
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 60.1 kg
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiförbrukning per år kyl/frys (kWh/år) 152 kWh/år
Typ av belysning LED
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
Köldmedium R600a
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 668 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1860 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 38 dBa
Anger kylens nettovolym i liter. Volym kyl (liter) 390 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) F
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass C
Snabbinfrysning Nej
Energiklass
Vårt artikelnummer: 114850

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris