Asko kylskåp

Hos oss hittar du kylskåp från skandinaviska Asko. Askos kylar är energisnåla, rymliga och anpassar sig efter dig och dina matvanor.... Läs mer

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Hos oss hittar du kylskåp från skandinaviska Asko. Askos kylar är energisnåla, rymliga och anpassar sig efter dig och dina matvanor.

I vårt sortiment hittar du Askos smarta kylskåp i prisvinnande design som underlättar ditt vardagsliv. Med Asko bevaras din mat fräsch länge med minsta möjliga energiåtgång.

Asko anpassar sig efter dina matvanor

Ett kylskåp från Asko är utrustat med smarta sensorer som känner av hur ofta du öppnar kylskåpsdörren och anpassar temperaturen efter det. Det förhindrar onödig uppvärmning av dina livsmedel, vilket håller dina matvaror fräscha upp till 20 procent längre. Självklart med minimal energiåtgång.

Kylskåp för godare och fräschare mat

Asko kylskåp är utrustade med en särskild fläkt som gör att dina livsmedel håller upp till 60 procent längre. Den vita LED-belysningen Härmar fotosyntesen och ser till att alla viktiga vitaminer i maten bevaras, samtidigt som belysningen ger ett behagligt sken i hela kylen.

Placera din mat på vilket hyllplan du vill

Med en Asko behöver du inte tänka på vilket hyllplan du placerar maten på. Den smarta tekniken ser till att det är lika kallt överallt, vilket gör att matens smak, vitaminer och konsistens bevaras på bästa sätt.

 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här