Kyl- & fryspaket

Cylinda K3385NHBIE / F3385NVBIE

  • Multidisplay på dörren
  • LED-belysning
  • Omhängningsbar dörr
Full produktbeskrivning
21 180 :-
Cylinda logo

Kylskåp med multidisplay på dörren

Rymligt kylskåp i färgen black inox. Kylen har stabilt metallhandtag samt multidisplay som ger dig all information du behöver, till exempel den inställda temperaturen. Dörren är omhängningsbar.

Dual Flow-teknik
Dual Flow är ett frostfritt multiflow-system som borgar för optimal luftfuktighet. Genom Dual flow sprids kylan jämnt och ger rätt luftfuktighet i hela skåpet, vilket är bra framförallt för lite känsliga livsmedel som till exempel grönsaker.

Interiör
Stora rymliga hyllplan, varav en teleskop-hylla och effektiv LED-belysning. En speciellt anpassad zon för fisk och kött förvaring.


Självavfrostande frysskåp i Black Inox 

Rymlig, självavfrostande frys i färgen black inox. Frysen har stabilt metallhandtag samt multidisplay som ger dig all information du behöver, till exempel den inställda temperaturen. Dörren är omhängningsbar.

Interiör
I det stora frysutrymmet finns glashyllor, rymliga lådor samt en manuell ismaskin - perfekt när du vill att det ska klirra lite extra svalkande i glaset.
LED-belysningen som underlättar även då rumsbelysningen inte räcker till.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Produktblad Produktblad
Våra artikelnummer: 115806 115807

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris