Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Thermex Vertical 845 60 cm rostfri Siemens LC91KWV60 Franke Evo / 60cm Franke Smart Flat 60 Svart Thermex Vertical 845 90 cm rostfri Husqvarna QFV80650W Thermex Vertical Automatic 90 cm svart Electrolux EFV719K Thermex Preston 2 vägg 60 cm/motor Thermex Preston 2 vägg 90 m/motor Franke Smart Flat 60 Vit Thermex London vägg 76 cm rostfri/glas Thermex Mini Preston II 60 cm svart Franke Evo / 90cm Electrolux EFV716K Electrolux LFV316K

Vertikalfläktar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Vertikalfläktar

En vertikalfläkt är helt rätt för dig som har lågt i tak eller om du är lång, då dessa fläktar håller sig förhållandevis nära väggen. De passar emellertid alla som vill ha en fläkt som inte sticker ut, varken fysiskt eller estetiskt, eftersom de är rätt diskreta. Vi på Elon har ett brett utbud av vertikalfläktar.

Först behöver du förhålla dig till ditt egna kök. Vad har du för ytor och takhöjd att röra dig med? Finns det skåp eller andra delar av fast köksinredning att ta hänsyn till? Du vill kanske fläkten matcha andra delar av köket för att få en ökad funktionalitet.

Allt detta är exempel på saker som kan vara bra att ha i åtanke när du väljer din fläkt. Vertikalfläktens dimensioner är baserade på spishällens. Det brukar vanligtvis vara fråga om en bredd på ca 60-90-, och ett djup 30-50 cm.

Vad är viktigast för dig?

Efter att du kommit fram till vad som bäst passar dina köksförhållanden, kan du börja fundera över vad du vill ha ut av din vertikalfläkt. Vad som är viktigast för dig. Är du ute efter teknisk kompatibilitet med annan utrustning? Det kan, exempelvis, vara viktigt att fläkten är tyst eller har en kapacitet som är lite utöver det vanliga.

Om du vill ha alla de där egenskaperna hos en fläkt utan att kompromissa med något, har vi ett sortiment som inte gör detta till ett hinder. Hos Elon kan du utan ansträngning, hitta en nästintill ljudlös fläkt som samtidigt är stark och ruggigt effektiv när det verkligen behövs.

Iögonfallande eller diskret

Eftersom din köksfläkt kommer vara vara en del av ditt kök en längre tid, bör den ju givetvis vara tilltalande att se på också. Då behöver du ta ställning till om du vill ha en vertikalfläkt som drar blickar till sig. En läcker rostfri pjäs eller något mer nedtonat, som smälter in mer i den övriga köksmiljön.

Valfrihet kan vara svårt – vi vet

Kontakta gärna din närmaste Elon-butik om du har svårt att välja modell, eller bara vill vara säker på om att den du tänkt dig verkligen passar. De flesta av våra butiker erbjuder även hjälp med både hemleverans och installationen.

Läs också