Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Thermex Optica 662 frih 90 glas/Rf Thermex Oxford / Decor 501 frih 60 rf Thermex Decor 835 frih 90 cm rostfri

Köksfläktar för köksö

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Köksfläktar för köksö

Här finner du Elons utbud av köksfläktar för köksö. Om du valt ett kök där matlagningen, bokstavligt talat står i centrum – så är det här du ska leta efter köksfläkt.

Först behöver du förhålla dig till ditt egna kök. Vad har du för ytor och takhöjd att röra dig med? Du vill kanske att fläkten matchar andra delar av köket för att få en ökad funktionalitet.

Allt detta är exempel på saker som kan vara bra att ha i åtanke när du väljer din fläkt. Köksfläktens dimensioner är baserade på spishällens. Det brukar vanligtvis vara fråga om en bredd på ca 60-90-, och ett djup 30-50 cm.

Vad är viktigast för dig?

Efter att du kommit fram till vad som bäst passar dina köksförhållanden, kan du börja fundera över vad du vill ha ut av din köksfläkt. Vad som är viktigast för dig. Är du ute efter teknisk kompatibilitet med annan utrustning? Det kan, exempelvis, vara viktigt att fläkten är tyst eller har en kapacitet som är lite utöver det vanliga.

Om du vill ha alla de där egenskaperna hos en fläkt utan att kompromissa med något, har vi ett sortiment som inte gör detta till ett hinder. Hos Elon kan du utan ansträngning, hitta en nästintill ljudlös fläkt som samtidigt är stark och ruggigt effektiv när det verkligen behövs.

Iögonfallande eller diskret

Eftersom din köksfläkt kommer vara vara en del av ditt kök en längre tid, bör den ju givetvis vara tilltalande att se på också. Då behöver du ta ställning till om du vill ha en köksfläkt som drar blickar till sig. En läcker rostfri pjäs eller något mer nedtonat, som smälter in mer i den övriga köksmiljön.

Valfrihet kan vara svårt – vi vet

Kontakta gärna din närmaste Elon-butik om du har svårt att välja modell, eller bara vill vara säker på om att den köksfläkt du tänkt dig verkligen passar. De flesta av våra butiker erbjuder även hjälp med både hemleverans och installationen.

Läs också