Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Här hittar du Elons utbud av diskmaskiner från Elektro Helios. Snabba program, praktisk inredning och låg energiförbrukning är några egenskaper som kännetecknar Elektro Helios diskmaskiner.

Lätt att använda & mångsidig

Elektro Helios diskmaskiner har ett lättanvänt programvred som gör valet av diskprogram mycket enkel. Välj mellan fem olika program och tre temperaturer: Normal 65°, Snabbdisk 65°, Intensiv 70°, Eco 50° och ett avsköljningsprogram. Diskmaskiner från Elektro Helios har ett Intensive Care-program, som hjälper dig att få även de smutsigaste kastrullerna helt rena. Med hjälp av en sista sköljning med hög temperatur säkerställs helt ren disk och ett till 99,99 % bakteriefritt resultat. Inredningen i diskmaskinen är anpassningsbar, där den övre korgen har fällbara kopphyllor och är enkel att justera i höjdled för att passa alla typer av disk.

Elektro Helios diskmaskin är snäll mot både plånbok & miljö

Diskmaskiner från Elektro Helios har en mängdautomatik som anpassar programmet och förbrukningen beroende på hur mycket disk du lastat in i maskinen. Tillsammans med en god energiklass (A+) så hjälper en Elektro Helios diskmaskin dig att vara snällare mot både din plånbok och miljön. En indikator visar när det är dags för påfyllning av salt eller sköljmedel.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris