Laddar...

Upplev musikfesten live!

Nu har du chansen att få uppleva musikfesten på plats på Friends Arena i Stockholm den 11 mars. Var med och tävla i vårt mobilspel där du kan vinna exklusiva biljetter till finalen av Melodifestivalen, till dig och en vän.

Bli medlem i Elon Club

Skicka SMS till 71550 och skriv "Elon" mellanslag personnummer (12 siffror). Godkänn sedan medlemsvillkoren och du är medlem.

Tävla med Elon Club och vinn exklusiva biljetter till finalen av Melodifestivalen!

Du som är eller blir medlem i Elon Club har nu chansen att tävla i vårt mobilspel och vinna en exklusiv upplevelse för dig och en vän. För att delta i tävlingen av biljetter behöver du samla ihop 200 poäng och vara medlem i Elon Club.

Så här spelar du:

  • Dra med fingret på skärmen för att sikta och släpp sedan för att skjuta iväg discokulan.
  • Matcha färgen på discokulorna, när du lyckas poppa 4 discokulor får du ett extra drag (från början har du 10 drag). Ju fler du poppar samtidigt desto fler förmåner får du i spelet.
  • Nå 200 poäng och var medlem i Elon Club för att kvalificera dig till dragningen av biljetterna.

Tävlingsvillkor:

  • För att delta i tävlingen behöver du vara eller bli medlem i Elon Club samt vara 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Tävlingen pågår t.o.m. 2/3 2023 och vinnarna utses den 3/3 2023.
  • Vinnare meddelas av Elon via mail och måste bekräfta mailet inom 2 dagar för att ha rätt till vinsten.
  • Vinsten består av biljetter till finalen av Melodifestivalen samt olika upplevelsepaket (se "det här kan du vinna"). OBS. boende ingår inte i vinsten.
  • Vinnaren måste vara bosatt i Sverige och utses av Elon. Beslutet kan inte överklagas. Elonanställda kan inte delta i tävlingen.
  • Vinsten är personlig och kan inte överlåtas till annan person.

Det här kan du vinna:

1a pris - stjärnpaketet (värde: 4990 kr)

Sittplatser närmast scenen, VIP-entré, Meet & Greet, goodiebag och fototillfälle på scen m.m. Vi utser 3 vinnare som vinner två biljetter vardera.

2a pris - VIP (värde: 3920 kr)

VIP-entré, välkomstdrink, 3-rätters buffé med dryck, biljett till föreställningen m.m. Vi utser 6 vinnare som vinner två biljetter vardera.

3e pris - Mitten parkett, sittplats (värde: 2590 kr)

Vi utser 9 vinnare som vinner två biljetter vardera.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här