Kapselmaskin

Vertuo Plus Svart

  • Brygg en stor kopp kaffe med ett enda knapptryck
  • Välj mellan 5 olika koppstorlekar
  • Välj mellan 25 olika sorter av färskmalet premiumkaffe
  • Startpaket med kapslar
  • Bäst i Test och Bäst Espresso i Aftonbladets stora test av kapselmaskiner (dec -19)
Full produktbeskrivning
1 687 :-
Nespresso logo

Kapselmaskin Vertuo Plus svart Nespresso

Perfekt resultat varje gång
Kapselmaskin Vertuo Plus svart Nespresso är Nespressos nya kaffemaskin som har den nya högteknologiska och patenterade Centrifusion-teknologin som ger ett perfekt resultat varje gång. Du behöver bara sätta i en kapsel, stänga locket och trycka på knappen. Kapseln roterar med 7000 varv per minut och blandar kaffet med vattnet, resultatet är en tjock och fyllig crema så att du får uppleva färskt bryggt kaffe eller en autentisk Espresso.

Användarvänlig och flexibel
Kapslarna till Vertuo kaffemaskiner är utrustade med en streckkod som kaffemaskinen läser av för att sedan ge en perfekt doserad kaffe, från Espresso (40 ml) till en stor kopp kaffe som sträcker sig ända upp till Alto som ger dig 414 ml. Du behöver bara stoppa i en kapsel och stänga luckan.
När du köper Vertuo kapselmaskin ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som ger dig en chans att hitta din framtida favorit.

Fem koppstorlekar
Nespresso Vertuo kaffemaskin ger dig fem olika kaffestorlekar, från Alto (414 ml) via Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) till en klassisk Espresso (40 ml). Varje kapsel har en unik streckod som doserar rätt mängd kaffe varje gång, du behöver bara trycka på en knapp för samtliga fem storlekar. Varje kapsel innehåller det mest högkvalitativa kaffet förslutet i portionsförpackning för optimal färskhet. Storlekarna är programmerbara om du själv önskar ställa om mängden.

Bäst i test
Vertuo Plus vann Bäst i Test och Bäst Espresso i Aftonbladets stora test av kapselmaskiner (dec -19). ”Smakjuryn enig, espresson är finfin – med en stilig crema.”  Med ett enkelt knapptryck och 5 olika koppstorlekar att välja på är Vertuo det perfekta valet.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nespresso
EAN 7630039628635
Display Name Vertuo Plus Svart
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 232 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 325 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 335 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.8 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.66 kg
Allmänt
Färg Svart
Automatisk avstängning Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Tryck (bar) 19 bar
Mjölkskummare Nej
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
Droppstopp Nej
Kalkfilter Nej
Avkalkningsindikator Nej
Varmhållningsfunktion Nej
Ljudsignal Nej
Vårt artikelnummer: 112060

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris