Reciever/förstärkare

Yamaha AS501SI2

  • ToP-ART – renare ljud genom högkvalitativa komponenter
  • I/O direkt symmetrisk design
  • Kraftfull uteffekt
  • Pure Direct Mode – ännu bättre ljudkvalitet
  • Auto Power Standby
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Yamaha AS501SI2

Yamaha A-S501 är en integrerad förstärkare som kombinerar klassisk design med modern teknik. Den levererar ett överlägset ljud tack vare sin avancerade ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) och symmetrisk I/O design.

ToP-ART teknik
Yamaha A-S501 använder sig av ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), en teknik som fokuserar på att leverera det renaste och mest exakta ljudet. Detta uppnås genom att använda högkvalitativa komponenter och en layout som minimerar ljudstörningar.

Symmetrisk I/O Design
Denna design bidrar till en ren och balanserad ljudöverföring från ingång till utgång. Det förstärker ljudsignalerna på ett effektivt sätt, vilket ger en klarare och mer definierad ljudupplevelse.

Avancerad ART Bas
Förstärkaren inkluderar en ART (Anti-Resolution and Tough) Bas. Detta system hjälper till att stabilisera basen och minska oönskade vibrationer, vilket resulterar i en mer kraftfull och fokuserad basåtergivning.

Hög effekt och effektivitet
Med en kraftfull uteffekt på 85W x 2 (RMS), levereras ljudet effektivt till dina högtalare. Dessutom hjälper en specialkonstruerad transformator och kondensatorbank på 6,800uF till att bibehålla en stabil strömförsörjning och ljudprestanda.

Pure Direct Mode
För de som föredrar en ännu renare ljudkvalitet, erbjuder förstärkaren en Pure Direct-läge. Detta läge minimerar ljudbehandling och ger en direkt ljudsignalväg för en ännu renare ljudupplevelse.

Kontroll och anslutning
Yamaha A-S501 är utrustad med en kontinuerlig variabel Loudness kontroll och erbjuder guldpläterade högtalarterminaler. Dessutom har den digitala ingångar för anslutning till TV eller Blu-ray-spelare samt möjlighet att ansluta en YBA-11 Bluetooth adapter för trådlös ljuduppspelning.

Design och mått
Förstärkaren har en stilren och klassisk Yamaha design med en frontpanel och knappar i aluminium. Dimensionerna är 151 mm hög, 435 mm bred och 387 mm djup, och den väger 13 kg. Det ger den en robust och kvalitativ känsla samtidigt som den förblir elegant.

Användarvänlighet
Den är utrustad med Auto Power Standby för ökad energieffektivitet och kommer med en fjärrkontroll och två AA-batterier för bekväm användning.

Varumärke Yamaha
EAN 4957812573757
Display Name Yamaha AS501SI2
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 435 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 387 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 151 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 13 kg
Diverse
Färg Silver
Inkluderade tillbehör Fjärrkontroll, 2 AA-batterier
Färgkategori Silver
Header
Produktlinje Yamaha
Märke Yamaha
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell A-S501
Allmänt
Färg Silver
Typ av produkt Förstärkare
Strömtillförsel
Strömkonsumtionsställ med 0.5 Watt
Energiförbrukning vid drift 240 Watt
Mått och vikt
Vikt 10.3 kg
Höjd 15.1 cm
Bredd 43.5 cm
Djup 38.7 cm
Ljudsystem
Typ Förstärkare
Ljudkanaler Stereo
Funktioner Förstärkare
Ljudspecifikationer Förstärkare - Responsbandbredd - 10 - 100000 Hz - SNR (förhållande signal-brus) - 99 dB - THD - 0.019%
Läge för ljudutgång Stereo
Underkategori Ljudkomponenter
Baskontroll Ja
Diskantkontroll Ja
Inimpedans 47 kohm
Audio D/A Omvandlare 24bit / 192kHz
Känslighet hos indata 200 mV
Egenskaper Guldpläterade kontakter, A/B/A+B högtalaromkopplare, ljudstyrka, Pure Direct-läge
Specifikationer för förstärkarutmatning 85 Watt - 8 ohm - 20 - 20000 kHz - THD 0.019% - 2 kanaler (huvud-) ¦ 120 Watt - 4 ohm - vid 1 kHz - THD 0.7% - 2 kanaler (huvud-)
Anslutningar
Kontakter 5 x linjeingång för ljud (RCA-telefon x 2) - bak ¦ 2 x linjeutgång för ljud (RCA-telefon x 2) - bak ¦ Ljudingång (RCA-telefon x 2) - bak ¦ 4 x utgång för högtalare (banan/spade x 2) - bak ¦ Hörlurar (stereotelefon 6,3 mm) - fram ¦ Utgång för bashögtalare
Vårt artikelnummer: 118742

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris