Plafond

Oriva 46846-46 Nova

  • Ø 30 cm
  • Metall/glas
  • Stilren och mångsidig design som passar i många olika rum
  • E27
Full produktbeskrivning
1 090 :-
Oriva logo

Plafond 46846-46 Nova Oriva

När elegans möter enkelhet – låt Nova plafond från Oriva förvandla ditt tak med sitt vackra sken.

Sofistikerat uttryck
Plafonden Nova kombinerar en stilren svart sockel med en vacker skärm av opalglas. Denna kombination skapar en tidlös stil som passar i såväl sovrum som vardagsrum och hall. Opalglaset ger ett mjukt och diffust ljus.

Stilren design med många möjligheter
Ljuskälla köper du separat. Nova plafond är designad för att passa med E27-sockel, vilket ger dig möjlighet att välja bland ett brett utbud av ljuskällor (max 25 watt). Med sina mått på 25 cm i höjd och 30 cm i diameter, har plafonden en perfekt storlek för de flesta rum. Enkelheten i designen gör att den kan smälta in i många inredningsstilar, från modern till klassisk.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Oriva
EAN 7332065070852
Allmänt
Färg Svart
Material Glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.13 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 300 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 300 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 250 mm
Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 25 W
Vårt artikelnummer: 117645

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris