In-ear hörlurar

Jlab Audio Jbuds Air Pro

  • 36+ timmars Bluetooth® 5.1-speltid
  • 9+ timmar i varje öronsnäcka
  • 15 % mindre, bättre passform
  • Anpassat EQ3-ljud
  • Touchkontroller
  • Find with Tile
Full produktbeskrivning
Pris
1 090 :-
JLab Audio logo

Jlab Audio Jbuds Air Pro

Din dag, ditt ljud. Njut av verklig frihet med in-ear hörlurarna Jlab Audio Jbuds Air Pro. De erbjuder en livsstil. Var alltid redo att njuta av varje ögonblick med ljud av högsta kvalitet.

Äkta trådlösa allroundhörlurar med Bluetooth multipoint och 36+ timmars batteri
Föreställ dig att du sätter i dina öronsnäckor på morgonen och de följer med dig genom dagen utan en tanke. Från jobbsamtal på din bärbara dator, till att lyssna på en podcast i din mobil, till att gå ut med hunden och titta på en film. Du behöver hörlurar som är mångsidiga som du. Vem säger att du inte kan använda samma hörsnäckor för både arbete och fritid.

Lång speltid
JBuds Air Pro har 9 timmars speltid i varje öronsnäcka och 27 extra timmar från laddningsfodralet (totalt 36 timmar). Japp. Det kommer att ta dig igenom en hel arbetsvecka och några träningspass.

Anslut till flera enheter
Med Bluetooth Multipoint kan du njuta av mångsidigheten i att sömlöst växla från enhet till enhet. Hoppa från podcast på din dator till ett samtal på din mobil. Du kan ansluta till två enheter samtidigt – mobil, bärbar dator och/eller dator.

Säker lyssning
Be Aware Mode släpper in ljud utifrån – så att du vet vad som finns runt omkring dig. Designad för dig, JBuds Air Pro är skapad för att hålla dig säker på en löptur, promenad eller låta dig samtala medan du fortfarande lyssnar på musik.

Hitta med Tile
Tile hjälper dig att hålla reda på dina saker. Hitta felplacerade öronsnäckor i närheten och långt borta. Tile trackers och den kostnadsfria Tile-appen fungerar med Android™- och Apple-enheter. Oavsett om du tappar en eller båda lurarna, kommer Find with TILE att återförena dig med dina favoritbuds varje gång. Om du förlorar något när du är ute och går kan Tile hjälpa dig att hitta det. JLab är här med den senaste tekniken, designad just för dig.

Dual Connect
Använd båda öronsnäckorna oberoende av varandra eller använd båda tillsammans för att matcha din aktivitet och miljö. Oavsett vänster, höger eller tillsammans kan du alltid räkna med bra ljud. Och med en inbyggd MEMS-mikrofon i varje öronsnäcka får du tydliga samtal varje gång.

Jlab-kvalitetsljud
Vi förstår, ljudet är personligt. Med bara några få tryck på peksensorerna kan du välja dina ljudpreferenser från JLabs EQ3-inställningar: JLab Signature, Balanced och Bass Boost – ingen app behövs. Oavsett vad du gillar, erbjuder JLab ett otroligt ljud för alla livets ögonblick – det är Lab Quality Sound.

Varumärke JLab Audio
EAN 812887017411
Display Name Jlab Audio Jbuds Air Pro
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Header
Produktlinje JLab Audio JBuds
Märke JLab Audio
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Air Pro
Övrigt
Mikrofon Nej
Aktiv brusreducering Nej
Volymbegränsning för barn Nej
Vårt artikelnummer: 120736

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris