Gram

Vitvaror från GRAM är anpassade för det nordiska köket. GRAM har vitvaror som passar in i de flesta kök och i olika stilar. Du kan f... Läs mer

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Vitvaror från GRAM är anpassade för det nordiska köket. GRAM har vitvaror som passar in i de flesta kök och i olika stilar. Du kan få dem i olika färger och utföranden som vitt eller stål, allt för att de ska smälta in i just ditt kök.

GRAMs historia började år 1901 med en bysmedja som med åren har vuxit till en industri. Idag säljer GRAM sina vitvaror i Sverige, Danmark, Norge och Finland och har sitt huvudkontor i Danmark.

Skandinaviska vitvaror

GRAM har gjort sig kända för att tillverka produkter som tillför glädje i vardagen och positiva upplevelser i köket. GRAM fokuserar stort på kvalitet och hållbarhet på deras vitvaror som har en klassisk och skandinavisk design.

Kända inom kyl och frys

GRAM har gjort sig kända för sina kylskåp och frysskåp, men erbjuder även andra vitvaror som köksfläktar, spisar, ugnar och spishällar.

Vitvaror för alla kök

Från GRAM kan du köpa vitvaror som passar i de flesta hem. Du kan få dem i vitt eller stål eller helintegrerat om du vill gömma dina maskiner bakom köksluckorna.

Smarta vitvaror från GRAM

GRAM vill tillföra glädje i vårt kök och ett sätt är att göra matlagningen enklare. Ett konkret exempel är de intelligenta inbyggnadsugnarna från GRAM med integrerad kokbok. De är utrustade med elektronisk timer så att du kan vara säker på att tillaga köttet eller någon annan maträtt på det ultimata sätt.

Den inbyggda timern håller koll på saker som tid, temperatur och ugnsfunktion. Du kan också välja att spara informationen och inställningarna för en speciell maträtt när du tycker att resultatet blivit perfekt.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris