Laddar...
Robotdammsugare Canvac CRD2601S Svart 109805
Robotdammsugare Canvac CRD2601S Svart 109805
Robotdammsugare Canvac CRD2601S Svart 109805
Robotdammsugare Canvac CRD2601S Svart 109805
Robotdammsugare

Q Clean R260

  • Helautomatisk med fjärrkontroll
  • Avancerade styrprogram
  • Anpassar sugkraften efter underlaget
  • Endast 8 cm hög
  • Hepa-filter
Full produktbeskrivning
2 495 :-
Canvac logo

Med en Canvac Q Clean Robotdammsugare R260 sköts städningen helt automatiskt. Genom det kraftfulla sugintaget anpassas sugkraften efter underlaget vilket dessutom gör att man sparar upp till 30 % energi.
Med en driftstid på 90 minuter och 4 olika driftslägen, som exempelvis punktstädning och kantstädning, gör Canvacs självgående robotdammsugare rent hus.
Q Clean R260 har en hög finish och en sugkraft motsvarande 25 W vilket innebär att även de minsta dammkornen sugs upp effektivt.

Låg höjd och känsliga sensorer
R260 tar sig fram smidigt och lätt och städar under de flesta möbler med sin låga höjd på enbart 80 mm. Med sina vaksamma sensorer känner R260 av hinder så som trappavsatser och byter då snabbt riktning.
Den klarar lägre trösklar och andra hinder som trappor.

Starkt sug - inga roterande borstar
Canvac R260 är försedd med en kraftfull motor och ett effektivt sugmunstycke istället för roterande borst.  Den sköter städningen automatiskt och du kan även styra den med fjärrkontrollen eller ställa in vilken tid du vill att den ska starta. Med en enkelt knapptryck startar du robotdammsugaren innan du går hemifrån för att sedan komma hem till ett rent, städat hus. När den städat färdigt går den själv tillbaka till laddstationen.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Canvac
EAN 7332150605518
Display Name Q Clean R260
Moppningsfunktion Nej
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.3 liter
Färg Svart
Stöd för virtuella väggar Nej
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 80 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 300 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 80 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4 tim
Vårt artikelnummer: 109805

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här