Vi firar kaffets dag med exklusiva erbjudanden! Hitta erbjudandena här.

Laddar...
Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Vit 112506
Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Vit 112506
Stora Tillbehörspaketet

Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original

  • Passar Ankarsrum Original
  • Maxar dina matlagningsmöjligheter
  • Köttkvarn, passertillsats, rivtillsats, pastaskivor, hålskivor, kaksprits, blender och citruspress
Full produktbeskrivning
3 490 :-
Ankarsrum logo

Ankarsrum Assistent Original Deluxe - Stora Tillbehörspaketet

Stora Tillbehörspaketet från Ankarsrum innehåller en köttkvarn, passertillsats, rivtillsats, pastaskivor, 4 olika hålskivor, kaksprits, blender och citruspress.

Köttkvarn
Med en köttkvarn i köket kan du ta din matlagning till en helt ny nivå. Det gäller oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt, eftersom du lika gärna kan använda kvarnen till att göra fiskfärs som att mala kött eller kikärtor. Du får också med tre olika korvhorn så att du kan göra allt från egen prinskorv och Nürnberger till bratwürst och salsiccia – eller varför inte fiskkorv och falafel?

Passertillsats
Passertillsatsen använder du till att passera frukt och bär till mos eller puré. Skär frukten i klyftor, men behåll skal och kärnhus. Du kan ställa in hur fast eller löst mos du vill ha. Passertillsatsen består av en passervals, ventil, passerrör, ställratt och passerränna.

Rivtillsats
Rivtillsatsen använder du för att finmala nötter, mandel, skorpor, choklad, parmesanost, morötter, potatis mm. Rivtillsatsen består av en rivcylinder och en rivvals.

Pastaskivor
Pastaskivorna ger dig möjlighet att servera hemmagjord tagliatelle, makaroner/rörspaghetti, fettuccine och ”vanlig” spaghetti.

Hålskivor till kvarn
Hålskivorna kommer i fyra olika storlekar så att du kan mala allt från kött, fisk och kyckling.

Kaksprits
Kakspritsen använder du för att göra småkakor av mördeg i olika former. Med kakspritsen får du alltid till de perfekta småkakorna.

Blender/mixer
Blendern är tillverkad i tritanplast och klarar att krossa is och mala kryddor. Maximal mixvolym 1,3 liter.

Citruspress
Citruspressen består av en genomskinlig behållare/skål och en vit citruspresskulle. Med citruspressen kan du pressa apelsin-, citron-, limefrukt- och grapefrukthalvor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Ankarsrum
EAN 7350061086073
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.05 kg
Färg Vit
Vårt artikelnummer: 112506

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här