Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Grillar

Grilla kan man göra året om. I vårt grillsortiment hittar du gasolgrillar, kolgrillar och tillbehör till grillningen.

Gasolgrillar har blivit rejält populära senaste åren. Grillar med gasol finns i en mängd utföranden – allt från mindre enkla grillar till fullutrustade utekök. En grill med gasol är väldigt praktiskt eftersom du snabbt och enkelt kan reglera temperaturen.

En kolgrill är perfekt för dig som vill grilla med träkol eller briketter. Kolgrillar finns i olika modeller. Den vanligaste är klotgrillen. Den fungerar både som stekpanna och ugn. Locket gör att köttet lättare blir saftigt jämfört med en öppen grill.

Att grilla med kol tar lite längre tid än om du grillar med gasol eller el, eftersom kolet eller briketterna behöver mer brinntid tills du får den perfekta glöden. Å andra sidan ger en grill med kol den goda kolgrillssmaken, vilket gör det värt väntan.

Komplettera din grill med något av våra grilltillbehör. Här kan du hitta såväl rökflis och pizzasten som grillöverdrag och rengöringssaker till grillen.