Laddar...

Tvättstugans nya hjältar

Är du en person med ett fullspäckat schema? Kanske tänker du extra på miljö och energi? Elvitas maskiner för tvätt och tork har olika program som kan anpassas efter dina behov.

elvita torktumlareelvita torktumlare

Anpassningsbar

Torktumlaren: Med hjälp av timer- funktionen kan du på ett enkelt sätt synka ditt vardagsschema med när tvätten ska vara klar.

Tvättmaskinen: Det finns många olika program som du kan använda dig av. Om du exempelvis har ont om tid kan du starta ett av programmen som gör din tvätt ren på endast 15 minuter.

Energisnåla och miljövänliga alternativ

Torktumlaren: Torktumlaren har en torkkapacitet på hela 10 kg tvätt. En torktumlare med mycket plats behöver inte användas lika ofta, vilket bidrar till mindre förbrukad energi.

Tvättmaskinen: AUTO-funktionen levererar exakta mängder tvättmedel och sköljmedel. Sensorer väger tvätten och beräknar den optimala doseringen. Denna funktion är både resurssmart och bra för miljön.

Smart och effektivt

Torktumlaren: Med hjälp av LED- displayen ställer du enkelt in ditt val
av program. Här kan välja bland flera olika program som exempelvis ylle, jeans, tre olika val för bomull, sänglinne och mycket annat.


Tvättmaskinen: Det finns möjlighet
att använda sig av diverse program för klädesplagg och textiler av bomull, syntet och yllematerial. Den finns även specialprogram för blandade material och sänglinne.

barnvänlig tvättmaskin barnvänlig tvättmaskin

Tryggt och barnvänligt

Torktumlaren: Denna torktumlare har barnlås. Därför kan du slappna av även när barnen är i närheten av tvättstugan.

Tvättmaskinen: Babykläder-program- men ger dig en högre nivå av renhet. Programmen används för att eliminera bakterier. SpaCare använder ånga för att tvätta kläderna, vilket tar bort bakterier och samtidigt gör kläderna mjukare och skönare.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här