Trädgårdsbelysning

Trädgårdsspotlight Luna

  • Passar med LightsOn Plug & Play
  • Belys träd, buskar, saker och fasader
  • Varmvitt LED-ljus på 5 W
  • Spridningsvinkel 35°
  • Går att använda utan markspett
Full produktbeskrivning
399 :-
LightsOn logo

Markspoten Luna från LightsOn är gjord av aluminium och har en stark inbyggd LED-ljuskälla på 5 W. Ljuskällan går att byta ut mot en svagare om du så önskar.

Luna är utmärkt för att belysa träd, buskar, fasader, objekt etc. Spridningsvinkeln på ljuset är 35°. Spotlighten har en 0,7 meter lång kabel med snabbkoppling så att du enkelt kan koppla ihop den med resten av systemet.

Genom att ta bort markspettet kan du också använda Luna på väggen, på staketet, i takfoten osv. Köp till tillbehöret Connecta så kan du klämma fast den i hängrännan.

För att få ett komplett system behöver du transformator och kablar utifrån ditt behov.

Komplettera gärna med ljussensorn så tänds belysningen när det blir mörkt och släcks när det blir ljust.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke LightsOn
EAN 7340110600299
Display Name Trädgårdsspotlight Luna
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 3 år
Färg Aluminium
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel MR16/GU5.3
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP65
Ljuskälla ingår Ja
Spänning (V) 12 V
Energiklass för medföljande ljuskälla G
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.8 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 60 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 60 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 150 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 5 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 60 mm
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 350 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 35 °
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 3000 K
Vårt artikelnummer: 108332

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris