Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning Straw

  • 110 cm / 100 cm / 90 cm
  • Spridningsvinkel 360°
  • LED
Full produktbeskrivning
999 :-
LightsOn logo

Straw Trädgårdsbelysning från LightsOn.

3 st strå stavar i aluminium för stämningsfull belysning av höga gräs, gör sig fint i t.ex. rabatten. Stavarna är olika höjd 110 cm / 100 cm / 90 cm. 

Innehåller: Tre lampor med markspett, en Grenkoppling 3 uttag (art 5011)

Tänk på!
att Sätta lamporna på plats innan du monterar akrylglastoppen. Om du håller i glaset och trycker ner lamporna i marken riskerar du att bryta glaset.

Garden Plug & Play från LightsOn.
Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 50 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte att köpa till en transformator.
Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!
Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke LightsOn
EAN 7340110600725
Display Name Trädgårdsbelysning Straw
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 3 år
Färg Koppar
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel LED
Typ av ljuskälla LED
Ljuskälla ingår Ja
Spänning (V) 12 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.2 kg
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 950 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 40 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 125 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 20 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 360 °
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) G
Energiförbrukning per 1000 timmar 3
Energiklass
Vårt artikelnummer: 108759

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris