Laddar...
Hem & trädgård/Trädgård/Gräsklippare & grästrimmers Bosch GRÄSTRIMMER EASY GRASSCUT 18-2 116811
Hem & trädgård/Trädgård/Gräsklippare & grästrimmers Bosch GRÄSTRIMMER EASY GRASSCUT 18-2 116811
Grästrimmer

Bosch GRÄSTRIMMER EASY GRASSCUT 18-2

  • Balanserad och lätt – enkel och bekväm hantering
  • Enkel kantklippningsfunktion
  • Perfekt för klippning av gräs och ogräs, trimning och kantklippning av gräsmattan
Full produktbeskrivning
1 187 :-
Bosch logo

Grästrimmer Easy GrassCut 18-2 BOSCH

Det perfekta valet för snabb och enkel trimning med sladdlös frihet
Njut av bekväm och praktisk trimning av gräsmattan med den sladdlösa EasyGrassCut 18-230. Den är välbalanserad och har låg vikt, den är enkel att hantera och ger sladdlös frihet. Den enkla kantklippningsfunktionen i det övre handtaget underlättar bytet från trimning till kantklippning så att allt du behöver göra är att trycka in knappen och luta huvudet. Redskapets halvautomatiska spole matar spoltråden vid varje tryck på utlösaren. Med ett fulladdat batteri kan trimmern klippa kanterna på sex tennisbanor på en laddning.

Välbalanserad och lätt för enkel hantering
Trimmerns välbalanserade utformning och låga vikt gör den enkel att manövrera och reducerar uttröttning under långvarig användning.

Växla till kantklippning med beröring och vridning
Den enkla kantklippningsfunktionen ger dig snabba byten från trimning till kantklippning utan att du behöver böja dig. Bara tryck på knappen på det övre handtaget och vrid för att ändra till kantklippning.

Kapning utan avbrott
Den semi-automatiska spolen matar tråden vid varje tryck på utlösaren, vilket eliminerar behovet av att justera spolen manuellt, eller luta huvudet. Detta säkerställer en optimal längd hos trimmertråden för problemfri trimning utan avbrott.

POWER FOR ALL sladdlöst system från Bosch
Borrning, rengöring eller trädgårdsarbete. Växla snabbt mellan olika enheter med 18 V POWER FOR ALL-batteriet från Bosch. För ännu mer flexibilitet passar batteriet även i verktyg från våra POWER FOR ALL-samarbetspartners.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 3165140942775
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.7 kg
Spänning (V) 18 V
Batteridrift (minuter) 120
Vårt artikelnummer: 116811

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här