Elscooter

E-Way E500

  • Maxhastighet: 20 km/h
  • Räckvidd upp till 45 km
  • Klarar 20° lutning
  • Rejäla 8.5” solida honeycomb däck
Full produktbeskrivning
5 995 :-
E-Way logo

Elscooter E500 E-Way

Lång räckvidd
E-way E-500 är en lätt och kraftfull elsparkcykel i minimalistisk och snygg design med blåa detaljer. Möjligheten att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt och med dess låga vikt och långa räckvidd på upp till 45 km passar den utmärkt för dig som vill pendla. Att köra i uppförsbackar är inte heller några problem då den klarar lutningar på upp till 20%. Maximal kapacitet är 125 kg. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftfull skivbroms bak. Scootern är utrustad med rejäla 8.5” solida honeycomb däck vilket gör att du är säker på att du inte får punktering och har en trygg och smidig körning framför dig.

Display
AI-displayen visar allt du behöver veta: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder.

3 hastighetslägen
Du kan till och med ställa in 3 olika hastighetslägen för att anpassa hastigheten till körförhållandena eller din erfarenhet som förare.

IP 56 klassad
Scootern är IP 56 klassad vilket gör att du även kan använda den i lätt regn.

Ingår app
Med den medföljande appen kan du justera många parametrar såsom körstatistik och batteristatus vilket ger dig full kontroll över din körupplevelse.

Smidig och snabb reparation
Med ett stort sortiment av reservdelar och instruktionsvideos på hur du själv byter olika komponenter har du snabbt en fungerande elsparkcykel igen om olyckan skulle vara framme.

OBS! Glöm inte hjälm och skydd! Observera att för eldrivna fordon utan pedaler är max effekt för bruk på allmän väg 250W och max tillåten toppfart 20 km/h. Om maxfarten är över 20km/h är den inte tillåten att köra på allmän väg.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke E-Way
EAN 7044876014313
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 12.3 kg
Räckvidd (km) 45
Maxhastighet (km/h) 20 km/h
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1200 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 190 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 520 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 500 W
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 6 tim
Vårt artikelnummer: 116254

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris