Laddar...

Testning utöver det vanliga i Elons nya serie

Vad händer när en kunnig Elon-expert och en finurlig poddprofil testar prylar? Svaret är pommes-broar, skäggtävlingar, och robotdammsugare som plockar ballonger. Alla medel är tillåtna i Elons nya Youtube-serie “Bästa testet”.

 

De traditionella produkttesternas tid är förbi. Åtminstone om man har Elons nya Youtube-serie “Bästa testet” framför sig på skärmen. Efter en premiär i maj har tusentals tittare redan hunnit lära sig allt om flertalet produkter och deras väntade som oväntade egenskaper.  

 

Bloggaren, poddaren och profilen Hanna “HanaPee” Persson får visa upp sin mest kreativa sida i “Bästa testet”. Produkter som airfryers, skäggtrimmers och steamers läggs under lupp, eller snarare: utsätts för både det ena och det andra. Faktum är att “Bästa testet” är lika mycket ett lärorikt testprogram som det är ett trimmer-race, en ostduell och en bastuverkstad. 

 

I “Bästa testet” varvas pedagogiska genomgångar från Elon-experten Rasmus med Hannas underhållande upptåg. Humorn blir vägen in till viktiga lärdomar som att det dyraste alternativet inte alltid är det bästa och att det kan vara en god idé att börja med instegsvarianten för att sedan successivt gå mot det mer avancerade alternativet. Vi får också svar på mer oväntade frågor som: Vad är egentligen kopplingen mellan citronpressar och dagens robot-debatt? Varför är pensionärer de bästa testerna av kaffemaskiner? Vad har ett liveband med dammsugare att göra? 

 

“Bästa testet” visar också storheten i det lilla. Även om du själv inte använder pommesen för att bygga broar, hårtorken för att göra hinderbanor eller steamern för att skapa bastu, gör de förhoppningsvis något annat, nästan lika spektakulärt: de gör livet lite, lite härligare. 

 

På Elons Youtubekanal hittar du alla avsnitt av "Bästa testet".

I Elons nya Youtube-serie, "Bästa testet", försöker HanaPee komma fram till vilken produkt som är bäst. Vägen dit är inte alltid helt väntad. 

Elon-experten Rasmus hjälper Hanna att jämföra prylarna.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här