Laddar...
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Smartwatch Sony XQBQ52C2B.EEAC 207A240586
Mobiltelefon

Sony Xperia 5 III - Svart

  • Ett optiskt teleobjektiv upp till 105 mm
  • Kompakt design, kraftfullt 4 500 mAh-batteri
  • Ögonautofokus i realtid för människor och djur
  • 6,1-tums 21:9 CinemaWide HDR OLED-display med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz
  • Mobilplattformen Qualcomm Snapdragon 888
Full produktbeskrivning
9 490 :-

Kompakt och snabbare än snabb

Xperia 5 III är kompakt men samtidigt kraftfull och kombinerar sina föregångares enastående autofokushastighet med ny optik som når upp till 105 mm. Oavsett om det handlar om bilder eller spel är det här en smartphone som passar i handen och överträffar dina förväntningar.

Gott om kraft som får plats i handen

I en värld med allt större smartphones visar Xperia 5 III att det finns en annan väg. Den har 5G-hastighet, kraftfulla prestanda och imponerade batteritid samt Sonys senaste kamera-, display-, ljud- och spelteknik i en kompakt design som gör den lätt att hålla i ena handen.

Professionell teknik från Alpha-kameror

Xperia 5 III utvecklades gemensamt av teknikerna bakom den senaste serien med Alpha 9-kameror, kända för den branschledande autofokustekniken, och med återkoppling från professionella fotografer, som hjälpte till att justera tekniken och förfina fotograferingsupplevelsen och resultaten. Några viktiga funktioner är snabbt autofokus i alla tre kameror samt teknik för objektspårning som behåller ett skarpt fokus på rörliga motiv.

Enastående ZEISS-kvalitet hos din Xperia

ZEISS-optik som kalibrerats specifikt för din Xperia-smartphone. Beläggningen ZEISS T bidrar till utsökt rendering och kontrast genom att minska reflektionerna.

Fyra mångsidiga linsval som frigör din kreativitet

Utöka dina kreativa möjligheter med fyra mångsidiga linsalternativ i en tredubbel kamera och snabb, korrekt autofokus i alla kameror. Tack vare Dual PDAF-sensorerna behåller kontinuerlig AF fokuset på motiv i rörelse samtidigt som Sonys unika telesystem ger stöd för snabb autofokus även vid längre brännvidder.

Blixtsnabbt fokus även på håll

Ett optiskt teleobjektiv på upp till 105 mm med snabb autofokus så att du kan fotografera motiv i rörelse även på håll. Som tur är ingår de två brännvidderna i en telemodul med Dual PDAF-sensorer. Det innebär att när du växlar mellan 70 mm och 105 mm samarbetar fokuslinsen och autofokuslinsen för att fokusera snabbt.

Otroliga bilder varje gång

Med fyra mångsidiga linsalternativ ger Xperia 5 III dig tillgång till många olika bilder.

Objektspårning som fokuserar på snabbrörliga motiv

Nu kan du hålla snabbrörliga motiv i skarpt fokus även om de tillfälligt försvinner ur bild. Du behöver bara ange vilket motiv som du vill fokusera på genom att trycka på skärmen och sedan låta objektspårningen göra resten.

Skapa bokeh-effekter med basic-läget

Xperia 5 III gör det lätt att ta imponerande bilder med konstnärlig bokeh-effekt och tillför mer kreativitet till ditt fotograferande.

Upplev Ögon-AF i realtid för människor och djur

Med Ögon-AF i realtid kan du ta fantastiska porträtt, oavsett om du fotograferar människor eller djur. Även om ditt motiv rör på sig eller om det ena ögat är täckt kommer du att fånga minnesvärda bilder fulla med energi och uttrycksfullhet.

Fotografera det omöjliga

Sekvenstagning i upp till 20 bilder/s och brusreducering i svag belysning innebär att du kan ta bilder som du inte trodde var möjligt med en smartphone.

Digital zoom som gör skillnad

Till skillnad från en konventionell digital zoom som kompromissar med bildkvaliteten, har Xperia 5 III det nya AI-zoom till superupplösning, som använder Sonys AI-processor till att återskapa detaljer och ge dina bilder bättre definition.

Snabbåtkomst till viktiga kamerafunktioner

Du kan välja basic-läget för att få snabbåtkomst till flera lättanvända fotograferingsfunktioner inklusive en slutarknapp, porträttriktning, bokeh-effekt, panorama med mera.

Fotografera som proffsen

Med Photography Pro på Xperia 5 III hittar du reglage som vanligen finns på professionella kameror.

Foton med mindre oskärpa i mörka motiv

Xperia 5 III har designats för att ge bilder som håller hög kvalitet även i svag belysning.

Spela in smidig, stabil video

Xperia 5 III har den senaste Optical SteadyShot med FlawlessEye, som kombinerar bildsensorns ökade avläsningshastighet med Sonys egen algoritm för optisk bildstabilisering. Det ger en mycket smidig och stabil video.

En riktigt omslutande upplevelse

Med den enastående 6.1" 21:9 CinemaWide HDR OLED-skärmen med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och utan fält på skärmen som stör vyn passar Xperia 5 III för filmälskare.

Allt du tittar på remastrat till perfektion

X1-motorn för mobila enheter använder remastringstekniken från BRAVIA HDR för allt du tittar på. Även strömmat innehåll får skarpare kontrast, färger och klarhet.

Dolby Atmos-ljud som justerats i samarbete med Sony Pictures Entertainment

Det är en uppslukande upplevelse att titta på en film med Dolby Atmos och flerdimensionellt ljud som omger dig. Nu kan du uppleva Dolby Atmos-ljud som justerats i samarbete med Sony Pictures Entertainment med hörlurar eller de främre högtalarna för äkta stereohögtalare.

Njut av färg så som skaparna hade velat

Njut av dina favoritfilmer och TV-program som har den färg som skaparna avsåg. Skaparläge "som drivs av CineAlta" ger exaktare färgåtergivning och inspireras av Sonys färgskärmar för professionellt bruk som används till de stora Hollywood-produktionerna.

Mycket smidig rullning

Tack vare uppdateringsfrekvensen på 120 Hz ger displayen otroligt smidig rullning och smidiga bildövergångar när du bläddrar på internet eller navigerar menyn.

Lyssna på musik som låter rätt

Med ljud som har justerats i samarbete med Sony Music Entertainment har vi konstruerat Xperia 5 III för att ge en autentisk lyssnarupplevelse, oavsett om du använder hörlurarna eller de inbyggda äkta stereohögtalarna.

3,5 mm ljuduttag för bästa ljudkvalitet

Tack vare förbättringar av material och elektroniska komponenter ger 3,5 mm-ljuduttaget på Xperia 5 III inte bara bekvämlighet utan också hifi-ljud. Distorsionen minskar, särskilt mellan mitten och maxvolymen och det ger mer realistiskt ljud - med tydliga ensembler, mjuka vokala toner och djupa basgångar.

Det är som att vara där live med artisten

Omge dig helt med ljud. Lika verkligt som om du var på en live-konsert eller med artisten i en studio. Med 360 Reality Audio har musik aldrig tidigare känts så omslutande och så verklig. Och med Xperia 5 III får du den kompletta upplevelsen genom kabelbundna eller trådlösa hörlurar eller de inbyggda kompletta stereohögtalarna.

Gör din stereomusik till omslutande 360 rumsligt ljud

Om musikkällan som du lyssnar på är 2-kanalig stereo kommer 360 rumsligt ljud till sin rätt. Då kan Xperia 5 III mixa upp de stereolåtar du gillar mest till en uppslukande ljudupplevelse i realtid. Tekniken fungerar med lokala ljudfiler och streamingtjänster som ytterligare förbättrar din ljudupplevelse.

Äkta stereohögtalare som ger kraftfullt högkvalitetsljud

Xperia 5 III har äkta stereohögtalare inbyggda framtill på mobilen som ger omslutande högkvalitetsljud när du spelar upp musik eller videor.

Få TIDAL gratis i tre månader med Xperia 5 III

Xperia 5 III är designad för 360 Reality Audio med unik avkodning av maskinvara som optimerar ljudkvaliteten när du lyssnar på musik på TIDAL. Och nya TIDAL-prenumeranter får TIDAL Hi-Fi gratis i tre månader när de köper en Xperia 5 III, inklusive 360 Reality Audio-upplevelsen.

Bredare bild - fördel för dig

Med 21:9 CinemaWide-displayen ger Xperia 5 III dig en mycket bredare bild av det som händer vilket är en stor fördel i jämna matcher.

Flytande rörelse med 120 Hz

På den anpassade displayen med 120 Hz uppdateringsfrekvens visas snabbrörliga objekt tydligt för en äkta och smidig spelupplevelse.

Upplev action utan brus

Med minskning av rörelseoskärpa med 240 Hz uppdaterar displayen bilden med otroliga 240 gånger per sekund för action utan brus.

Behåll högsta prestanda med anpassade displayinställningar

Med Xperia 5 III kan du justera vitbalansen så att du ser det som händer tydligare och får lättare att upptäcka dina motståndare. Det är dessutom bekvämare för ögonen så att du kan spela längre utan ögontrötthet.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sony
EAN 7311271701477
Display Name Sony Xperia 5 III - Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.27 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 68 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 8 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 157 mm
Bildskärmsdiagonal cm 15.5 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.1 tum
Vårt artikelnummer: 207A240586

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här