Laddar...
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Smartwatch Sony XQBC52C2B.EEAC 207A240582
Mobiltelefon

Sony Xperia 1 III - Svart

  • Upplev hisnande hastighet i allt du gör
  • Professionell teknik från Alpha-kameror
  • Enastående ZEISS-kvalitet hos din Xperia
  • Fyra mångsidiga linsval som frigör din kreativitet
  • Blixtsnabbt fokus även på håll
  • Gott om kreativa möjligheter
  • Realtidsföljning behåll
Full produktbeskrivning
12 990 :-

Snabbare än snabb

Xperia 1 III kombinerar sina föregångares enastående autofokushastighet med ny optik som når upp till 105 mm. Tillsammans med en 4K HDR OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och enastående ljud och spel är det en smartphone som överträffar dina förväntningar.

Upplev hisnande hastighet i allt du gör

Snabbhet är viktigast för Xperia 1 III-upplevelsen - från den uppslukande 4K HDR OLED-skärmen med den snabba uppdateringsfrekvensen p? 120 Hz till kameran med tre linser som har snabbt autofokus även med utökat teleobjektiv.

Professionell teknik från Alpha-kameror

Xperia 1 III utvecklades gemensamt av teknikerna bakom den senaste serien med Alpha 9-kameror, kända för den branschledande autofokustekniken, och med återkoppling från professionella fotografer, som hjälpte till att justera tekniken och förfina fotograferingsupplevelsen och resultaten. Viktiga funktioner omfattar autofokus i alla tre kameror, samt teknik för realtidsföljning för att få en exakt återgivning av rörliga motiv.

Enastående ZEISS-kvalitet hos din Xperia

ZEISS-optik som kalibrerats specifikt för din Xperia-smartphone. Beläggningen ZEISS T bidrar till utsökt rendering och kontrast genom att minska reflektionerna.

Fyra mångsidiga linsval som frigör din kreativitet

Utöka dina kreativa möjligheter med fyra mångsidiga linsalternativ i en tredubbel kamera och snabb, korrekt autofokus i alla kameror. Tack vare Dual PDAF-sensorerna behåller kontinuerlig AF fokuset på motiv i rörelse samtidigt som Sonys unika telesystem ger stöd för snabb autofokus även vid längre brännvidder.

Blixtsnabbt fokus även på håll

Ett optiskt teleobjektiv på upp till 105 mm med snabb autofokus så att du kan fotografera motiv i rörelse även på håll. Som tur är ingår de två brännvidderna i en telemodul med Dual PDAF-sensorer. Det innebär att när du växlar mellan 70 mm och 105 mm samarbetar fokuslinsen och autofokuslinsen för att fokusera snabbt.

Realtidsföljning behåller snabbrörliga motiv i fokus

Nu kan du ha kvar ett exakt fokus också på dina mest utmanande motiv. Med AI och en 3D iToF-sensor som mäter avståndet kan realtidsföljning korrekt identifiera och fokusera på ett motiv och sedan fortsätta följa det även om det tillfälligt lämnar bildramen. Du ställer in motivet genom att helt enkelt trycka på det på Xperia 1 III-displayen.

Fånga oförglömliga stunder

Xperia 1 III kombinerar snabb 20 bps sekvenstagning med 60 bps kontinuerlig AF/AE-beräkning så att du kan du ta bilder som du inte trodde var möjligt med en smartphone.

Bildserietagning med mindre bildbrus

Använder du kontinuerlig tagning i svag belysning? Tack vare BIONZ X för mobila enheter ger Xperia 1 III bilder med mindre brus än föregångaren när du använder bildserieläge i svag belysning.

Upplev Ögon-AF i realtid för människor och djur

Med Ögon-AF i realtid kan du ta fantastiska porträtt, oavsett om du fotograferar människor eller djur. Även om ditt motiv rör på sig eller om det ena ögat är täckt kommer du att fånga minnesvärda bilder fulla med energi och uttrycksfullhet.

Snabb autofokus med 3D iToF-sensor

Xperia 1 III har en 12 MP-sensor, som ger avläsningshastighet upp till 3 gånger snabbare än smartphone-kameror med högre megapixeltal och en 3D iToF-sensor, som omedelbart beräknar avståndet mellan kameran och motivet. Det leder till snabbt och korrekt autofokus för alla motiv.

Upptäck Photography Pro - inspirerat av Alpha

Med Photography Pro på Xperia 1 III hittar du reglage som vanligen finns på professionella kameror. Med ett gränssnitt inspirerat av Alpha-kameror kan du välja manuella kontroller eller automatiska inställningar och fotografera i RAW. Du kan också använda det nya Basic-läget för enkel fotografering.

Särskild slutarknapp

Precis som med en proffskamera har Xperia 1 III en ergonomisk slutarknapp med präglad finish för ökad användbarhet.

Digital zoom med oslagbar bildkvalitet

Till skillnad från en konventionell digital zoom som kompromissar med bildkvaliteten, har Xperia 1 III det nya AI-zoom till superupplösning, som använder Sonys AI-processor till att återskapa detaljer och ge dina bilder bättre definition.

Skapa bokeh-effekter med basic-läget

Xperia 1 III gör det lätt att ta imponerande bilder med konstnärlig bokeh-effekt och tillför mer kreativitet till ditt fotograferande.

Spela in smidig, stabil video

Xperia 1 III har den allra senaste Optical SteadyShot med FlawlessEye, som kombinerar bildsensorns ökade läshastighet med Sonys egen algoritm för optisk bildstabilisering. Det leder till mycket jämn och stabil videokvalitet.

Försjunk i en 4K HDR OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz

Med den enastående 4K HDR OLED-skärmen med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz ger Xperia 1 III riktigt omslutande tittarupplevelser. Och utan några fält som stör vyn på 6,5-tums 21:9 CinemaWide-skärmen är det lättare än någonsin att helt gå upp i dina favoritfilmer och TV-program.

Professionell färgåtergivning

Få exakt färgåtergivning med skaparläget "som drivs av CineAlta". Nu finns en särskilt kalibrerad D65-vitpunkt som inspireras av färgåtergivningen i Sonys färgskärmar för professionellt bruk som används till de stora Hollywood-produktionerna. Det innebär att du kan njuta av din favoritunderhållning som skaparna önskat.

Njut av innehåll så som skaparna hade velat

Nu kan du förinställda Skaparläge "som drivs av CineAlta" som standard för de appar du använder mest för att titta på innehåll. Nu kan du njuta av de TV-program och filmer som du gillar mest med färger reproducerade som deras skapare hade önskat.

Allt du tittar på remastrat till perfektion

X1-motorn för mobila enheter använder remastringstekniken från BRAVIA HDR för allt du tittar på. Även strömmat innehåll får skarpare kontrast, färger och klarhet.

Dolby Atmos-ljud som justerats i samarbete med Sony Pictures Entertainment

Det är en uppslukande upplevelse att titta på en film med Dolby Atmos och flerdimensionellt ljud som omger dig. Nu kan du uppleva Dolby Atmos-ljud som justerats i samarbete med Sony Pictures Entertainment med hörlurar eller de främre högtalarna för äkta stereohögtalare.

Mycket smidig rullning

Tack vare uppdateringsfrekvensen på 120 Hz1 ger displayen otroligt smidig rullning och smidiga bildövergångar när du bläddrar på internet eller navigerar menyn.

Upplev action utan brus

Med minskning av rörelseoskärpa med 240 Hz uppdaterar displayen bilden med otroliga 240 gånger per sekund för action utan brus.

Behåll högsta prestanda med anpassade displayinställningar

Med Xperia 1 III kan du justera vitbalansen så att du ser det som händer tydligare och får lättare att upptäcka dina motståndare. Det är dessutom bekvämare för ögonen så att du kan spela längre utan ögontrötthet.

Träffa först i mörkret

Med den ovärderliga nya spelfunktionen, L-? raiser (Low gamma raiser) blir det lättare att se dina motståndare i mörkret. Genom att förbättra bilddetaljer i mörka områden framhäver den dina fiender utan att överexponera ljusa områden på skärmen. Så du kan träffa dem innan de träffar dig.

Förbättrad spelupplevelse med anpassade ljudinställningar

Ljud är en annan viktig del i en uppslukande spelupplevelse så Xperia 1 III erbjuder ett antal funktioner som gör det så tydligt och definierat som möjligt.

Precision är viktigast

För spel som kräver högsta precision i kombination med snabba fingrar ger Xperia 1 III dig ett övertag.

Kom in i zonen

Har du bestämt dig för att klättra på resultattavlan? Xperia 1 III har ett antal funktioner som hjälper dig att vara redo och fokuserad för att prestera.

Spela in och dela gamandet

Xperia 1 III gör det otroligt lätt att spela in och dela dina bästa spelögonblick i hög kvalitet.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sony
EAN 7311271700685
Display Name Sony Xperia 1 III - Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.29 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 71 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 8 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 165 mm
Bildskärmsdiagonal cm 16.5 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.5 tum
Bildskärmsdiagonal tum 6.5 tum
Färg Svart
Typ 2 års garanti
Produktlinje Sony XPERIA
Modell 1 III
Märke Sony
Bildskärmsupplösning 3840 x 1644 pixlar
Färgkategori Svart
Färg Svart
Vikt 186 g
Djup 8.2 mm
Bredd 71 mm
Typ av produkt Pekskärmsmobil
Höjd 165 mm
Standarder som följs IPX5, HAC (Hearing Aid Compatible), IPX8, IP6X, ITU-R BT.2020, USB Power Delivery
Service och support Begränsad garanti - 2 år
Anslutningstyp USB Type-C - 24 pin USB-C ¦ Utgång för headset - minihörlurskontakt 3,5 mm
Inkluderade tillbehör Strömadapter
Förpackad kvantitet 1
Kapacitet 4500 mAh
Installerad storlek 12 GB
Intern minneskapacitet 256 GB
Maxstorlek som stöds 1 TB
Flash-minneskort som stöds microSDHC
Typ Qualcomm Snapdragon 888
Tillverkare Qualcomm
Typ Pekskärmsmobil (Android OS)
Teknik WCDMA (UMTS) / GSM
Trådlöst gränssnitt NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
Typ OLED-skärm
Skydd Dammtät
Typ Pekskärm (multi-touch)
Operativsystem Android 11
Serviceleverantör Inte specificerad
Telefon formfaktor Beröring
Operativsystemfamilj Android
Dataöverföring LTE, 5G NR FR1
Generationen mobilt bredband 5G
SIM-korttyp Nano-SIM
Trådlös laddning Ja
Antal SIM-kortplatser Dual-SIM
Sensorupplösning 8 megapixlar
Sensorupplösning 12 megapixlar
Snabbladdningsteknologi Xperia-adaptiv laddning
Visningsformat 4K
Kontakter 3,5 mm headsetuttag
Säkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare
Formfaktor Beröring
Internminneskapacitet 256 GB
Uppdateringsfrekvens 120 Hz
Diagonal storlek 6.5"
Standarder för trådlös laddning Qi
Inmatningsenhet Multi-touch
SIM-korttyp Nano-SIM
Antal SIM-kort Dual-SIM
Navigering A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
Säkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare
Sensorer Signifikant rörelsedetektion
2G-band 850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM
4G LTE-band Band 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Band 12, Band 13, Band 17, Band 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 29, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 46, Band 66
4G LTE-frekvens FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 övre, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 700d, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 5150
Ljudförbättring Dolby Atmos ljudteknologi, Hi-Res-ljud, Qualcomm aptX HD-audio, DSEE Ultimate, 360 verklighetsljud, hårdvaruavkodning av 360 Reality Audio, 360 Spatial Sound
Digitala ljudstandarder som stöds PCM, MP3, FLAC, AAC-LC, AAC +, eAAC+, MIDI, DSD, LDAC, ALAC, OPUS, AMR-WB, AMR-NB, Vorbis, AAC-ELD, Dolby Atmos, Dolby-AC4, 360 Reality Audio Music Format
Digitala videostandarder som stöds MPEG-4, H.264, H.263, VP8, VP9, H.265, AV1
Fokusjustering Automatisk
Sensorupplösning 12 Megapixel
Sensorupplösning 12 Megapixel
Skydd Dammtät, vattenavvisande
Material Corning Gorilla, glas 6
RAM 12 GB
HDR Ja
Teknik OLED
Förbättringsteknik Minskning av rörelseoskärpa 240 Hz
Skydd Corning Gorilla Glass Victus (reptåligt glas)
Funktioner DCI-P3 Wide-färgskala, CinemaWide-skärm, Skaparläge driven av CineAlta, X1 för mobil bildbehandlingsmotor, Mörkt läge, BT.2020, 10 bitars tonal gradering, Lysande D65 vit spets, L-? höjare (höjare, låg gamma)
Kapacitet 4500 mAh
Ytterligare funktioner TTY-kompatibel, multitasking, PS4 fjärrspel, Battery Care, STAMINA-läge, TalkBack, Dynamiskt vibrationssystem, Spelförstärkare, DUALSHOCK 4-kontrollkompatibilitet, Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, Batteridelningsfunktion
3G UMTS-band Band 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 6, Band 8, Band 19
3G UMTS-frekvens 2100, 1900, 1700, 850, 800, 900, 800
5G NR-band N1, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n77, n78, n40
5G NR-frekvens FDD 2100, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300
Linsöppning F/2.0
Synfält (FoV) 78 grader
Funktioner Handavtryckare
Sensorstorlek 1/4"
Bländare F/1.7
Synfält (FoV) 82 grader
Optisk bildstabiliserare Optisk bildstabiliserare (OIS)
Ljuskälla Flash
Sensorupplösning 12 megapixlar
Videoupplösning 3840 x 2160 (4K) vid 30 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 60 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 24 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 25 fps
Sensorstorlek 1/1.7"
Specialeffekter HDR
Kameralägen Ultrarapidvideo, Panorama, Pro-läge, SteadyShot, Bokeh-läge
Funktioner Carl Zeiss-optik, Stereoinspelning, ZEISS T-beläggning, upp till 20 fps AF/AE, upp till 60 gånger per sekund kontinuerlig AF/AE-beräkning, Eye AF i realtid för människor och djur, Dubbel fotodiod, 3D iToF-sensor, RGB-IR, Cinematografi Pro drivs av CineAlt
Bländare F/2.3
Synfält (FoV) 34 grader
Sensorstorlek 1/2.9"
Linsöppning F/2.2
Synfält (FoV) 124 grader
Sensorstorlek 1/2.5"
Samplingsfrekvens vid beröring 240 Hz
Bildförhållande 21:9
Flash-minneskort som stöds microSDHC, microSD, microSDXC - upp till 1 TB
Specialeffekter HDR
Uppgifter om SIM-kortkonfigurering Nano SIM + nano SIM/microSD
Kameralägen SteadyShot, Intelligent Active-läge, Selfie-porträtt
Fokusjustering Automatisk
Videoupplösning 3840 x 2160 (4K) vid 30 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 60 fps, 3840 x 2160 (4k) vid 24 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 25 fps
Telefonfunktioner Högtalartelefon, röststyrning, samtalstimer, konferenssamtal, flygläge, röststyrd uppringning, vibrerande larm
Ljuskälla Flash
Bländare F/1.7
HDR-läge HDR filmläge
Funktioner Carl Zeiss-optik, Stereoinspelning, ZEISS T-beläggning, upp till 20 fps AF/AE, upp till 60 gånger per sekund kontinuerlig AF/AE-beräkning, Eye AF i realtid för människor och djur, Dubbel fotodiod, 3D iToF-sensor, RGB-IR, Cinematografi Pro drivs av CineAlt
Objektivtyp Vidvinkelobjektiv
Digitalt zoom 5
Synfält (FoV) 82 grader
Optisk bildstabiliserare Optisk bildstabiliserare (OIS)
Specialeffekter HDR
Kameralägen Ultrarapidvideo, Panorama, Pro-läge, SteadyShot, Bokeh-läge
Bländare F/2.3
Sensorupplösning 12 Megapixel
Sensortyp Exmor RS CMOS
Sensorupplösning 12 Megapixel
Sensortyp Exmor RS CMOS
Ljuskälla Skärmblixt
Optiskt zoom 2
Synfält (FoV) 34 grader
Sensortyp Exmor RS CMOS
Sensorstorlek 1/2.9"
Linsöppning F/2.2
Synfält (FoV) 124 grader
Sensorstorlek 1/1.7"
Funktioner 16 mm brännpunktslängd, Sony Exmor RS-sensor, 1/2,5" sensorstorlek
Sensorstorlek 1/2.5"
Minsta brännvidd 24 mm
Minsta brännvidd 70 mm
Min. brännvidd 16 mm
Sensorns namn Sony Exmor RS sensor
Minsta brännvidd 24 mm
Sensortyp Exmor RS CMOS
Minsta brännvidd 70 mm
Min. brännvidd 16 mm
Sensorns namn Sony Exmor RS sensor
Vårt artikelnummer: 207A240582

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här