Laddar...
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Smartwatch Samsung SM-G991BZADEEB 207A239397
Mobiltelefon

Samsung Galaxy S21 Enterprise Edition G991128GB - Phantom Grey

  • Gör varje dag mer episk
  • 120Hz-skärmen revolutionerar känslan
  • DYNAMIC AMOLED 2X
  • Eye Comfort-skydd
  • Corning Gorilla Glass Victus - ett säkert genombrott
  • Ta episka stillbilder med 8K-video
  • En enda tagning och du fångar ögonblicket
  • Stadig action
  • Pro-Grade-Kame
Full produktbeskrivning
10 290 :-
Samsung logo

Gör varje dag mer episk

Missa aldrig det perfekta ögonblicket - tack vare Galaxy S21 5G. Skapad för att revolutionera både dina filmer och foton: med 8K-kvalitet som överträffar bioupplösning kan du nu plocka dina stillbilder direkt från filmen. Det är vad Samsung kallar episkt.

120Hz-skärmen revolutionerar känslan

Den höga uppdateringsfrekvensen ger en ofattbart snabb och mjuk respons - när du väl har testat 120Hz-skärmen finns ingen återvändo. Dessutom är den dynamisk och anpassar uppdateringsfrekvensen efter vad du gör.

DYNAMIC AMOLED 2X

Otroligt ljus, levande och smidig - skärmen kommer med en imponerande färgstark och klar bildåtergivning, för att ge dig en ännu bättre upplevelse av allt du kollar på. Även i riktigt starkt solljus.

Eye Comfort-skydd

När du vill sträckkolla en serie är mobilen på din sida. Galaxy S21 5G justerar och minimerar automatiskt mängden blått ljus, för att minska ansträngningen för dina ögon.

Corning Gorilla Glass Victus - ett säkert genombrott

Samsung vill att din skärm ska hålla. Därför är den gjord av det tuffaste smartphone-glaset på marknaden: Corning Gorilla Glass Victus. Svårkrossat.

Ta episka stillbilder med 8K-video

8K Video är den högsta videoupplösningen som finns tillgänglig på en smartphone, med fyra gånger fler pixlar än 4K. Spela in med 8K i 24fps och få ett råmaterial med högre bildkvalitet än en biofilm - ladda sen upp det och kolla direkt på YouTube. Och med 8K Video Snap kan du plocka episka, högupplösta bilder direkt från din 8K-inspelning. Så nu behöver du inte ens välja om du ska fota eller filma - spela in först, hitta de bästa fotoögonblicken sen.

En enda tagning och du fångar ögonblicket

Du behöver bara göra en enda tagning, sedan förvandlar AI inspelningen till flera olika bilder och klipp, redo att delas direkt. Som en personlig videoredigerare som klipper, justerar tempot och stabiliserar din film - så den är färdig att laddas upp på Instagram direkt.

Stadig action

Super Steady är redo för action. Nu när Samsung har kombinerat AI-stabilisering med inspelning på 60fps kan du föreviga varje äventyr - din mobil agerar actionkamera. Super Smooth 60fps Video låter dig uppleva dina bästa ögonblick igen och igen. Den dynamiska bildfrekvensen justeras automatiskt, så att du kan fånga allt som händer, oavsett om det är ljust eller mörkt.

Pro-Grade-Kamera - allt handlar om detaljerna

Kameran zoomar in på en tallrik med lila efterrätt tillsammans med en gul blomma över syns ett rutnät, vilket visar hur du får högupplösta bilder även när du beskär bilden. Med imponerande hög upplösning fångar du mer: 64MP gör att du kan förvandla en liten detalj i bilden till en egen bild.

Porträtt - Instagram-redo direkt

Dina porträttbilder har aldrig blivit bättre. Visa dig från din bästa sida, och hoppa över redigeringen när du laddar upp den. AI analyserar ansikten och det naturliga ljuset, riktningar och vinklar - för att ditt motiv alltid ska framhävas på bästa sätt.

Nattläge - natten är din

Är ljuset svagt? Inget fan av kamerablixten? Det spelar ingen roll - nu kan du skapa ljus i mörkret och väcka liv i färgerna, även i mörka miljöer.

30X Space Zoom - inget är för långt borta

Med förbättrad kamerakvalitet kommer 30x digitalzoom, vilket förvandlar avstånd till närbilder. 8 Tack vare zoom-låset stabiliseras dessutom bilderna, även om du blir lite skakig på handen.

Selfie - visa din bästa sida

Selfie-läget har förbättrats med AI, för att du alltid ska ha nära till din allra bästa sida - med starka, levande färger. 10MP-kameran på framsidan rymmer mängder av detaljer, och tack vare snabb autofokus har du alltid nära till de bästa bilderna.

Intelligent batteri - räcker över ett dygn

Supersnabbladdning ger kraft för flera timmar på bara minuter. Snabb trådlös laddning 2.0 ger en snabb batteriboost, helt utan kabeltrassel. Trådlös batteridelning låter dig använda din mobil som en laddare till dina trådlösa hörlurar, din klocka eller en annan mobil.

Möt det snabbaste Galaxy-chipet någonsin

Snabbare, kraftfullare och mer intelligent - 5nm processorn är tillräckligt snabb för att hänga med i det mest actionfyllda, för att du ska kunna göra mer och snabbare.

Säkerhet - du väljer vad du vill dela

Galaxy S21 5G kommer med den högsta nivåns säkerhetscertifikat, där Samsung Knox skyddar din mobil inifrån och ut. Samsung Knox Vault krypterar din biometriska autentiseringsdata, och med en större och snabbare fingeravtrycksläsare får du snabb och säker tillgång, även om du har ett torrt finger.

För betydligt fler minnesvärda ögonblick

Med upp till 256GB inbyggt minne kan du spara tusentals episka ögonblick i mobilen. OneDrive säkrar minnena ytterligare. Synka automatiskt filerna till molnet, och kom enkelt åt dem från dina olika enheter.

Ultrasnabbt 5G låter dig ladda ner en hel säsong på ett ögonblick. Det 5G-kompatibla chipet kommer med högre hastigheter för att du ska kunna hålla dig uppkopplad även medan du laddar upp eller ner. Och med Ultrasnabbt Wi-Fi kan du snabbt och säkert koppla upp dig till allt du gillar.

En spelupplevelse på högsta nivå

Med 120Hz-skärmen får du både omedelbar touch-respons och stadig action. Tillsammans med 5G och Wi-Fi 6 håller du en uppkoppling i realtid - och kan ta ditt spelande till nästa nivå.

Förbättrad Game Booster

Game Boosters nya prioritetsläge ser till att du kan hålla fullt fokus på spelet, genom att blockera inkommande samtal och notifikationer och maximera Galaxy S21 5G: s prestanda. Optimerad för enhetsmotorn, kan den sofistikerade AI: n övervaka din användning och automatiskt justera inställningarna för att ge dig en ännu bättre upplevelse - och reglera temperatur, batteri och minne, medan du spelar.

Redo för en större skärm

Storskärms-Chat med Google Duo är ett nytt sätt att hålla kontakten med vänner och familj. Kompatibel tvärs enheter är det enkelt att komma närmre med bara en fingerrörelse.

Länka till Windows - dina favoritappar - nu även på datorn

Tryck på Start-menyn eller aktivitetsfältet och öppna din mobilapp direkt på din Windows 10 PC. Hitta favoritminnen i ditt kameraalbum, scrolla sociala medier och koppla upp dig med vänner - enkelt och smidigt med Dina mobilappar.

Galaxy smarttag - tagga det - hitta det

Sätt ett tag på dina nycklar, eller varför inte hundhalsbandet, och låt mobilen spåra dess position. Inget borttappat, inget bortsprunget.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Samsung
EAN 8806092114272
Display Name Samsung Galaxy S21 Enterprise Edition G991128GB - Phantom Grey
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.19 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 71 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 8 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 152 mm
Bildskärmsdiagonal cm 15.84 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.2 tum
Vårt artikelnummer: 207A239397

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här