Laddar...
Smartwatch Caterpillar CS52-DAB-ROE-EN 207A240851
Smartwatch Caterpillar CS52-DAB-ROE-EN 207A240851
Mobiltelefon

Cat S52 64GB - Svart

  • Världens tunnaste och genuint robusta telefon
  • Vattentät ned till 1,5 m i 35 minuter
  • Oerhört tålig – IP68, MIL SPEC 810G, stötsäker
  • Högpresterande kamera – dubbel pixelteknik
  • Inget behov av mobilfodral
  • Batteri med lång livslängd
Full produktbeskrivning
3 690 :-

Trots sin lätta vikt och fickvänliga design är Cat S52 en smartphone med militärklassad tålighet. Cat telefoner har satt standarden för robusta telefoner och här är Cat S52 inget undantag.

Designad med tålighet i högsta åtanke, Cat S52 har genomgått stränga och upprepade falltest på betong från en höjd på 1,5 m och tål att hållas helt under vatten. Dessutom skyddas skärmen av Gorilla Glass, så med Cat S52 sker inga olyckor.

Cat S52s kamera är bäst i klassen. Med snabb och precis fokusering tack vare en dubbelpixel Sony Sensor, ljus f/1.8 bländare och 1,4µm pixelstorlek som ger fantastisk prestanda även i svagt ljus är det den bästa kamera som just nu finns tillgänglig på en robust telefon.

Världens tunnaste och mest robusta smartphone

Utvecklad för att användas precis som den är utan behov av något mobilskal, Cat S52 har ett överlägset tåligt skydd som inte kan matchas av en traditionell telefon i fodral. Det är telefonen som klarar av ett tufft liv. Använd den tryggt utan stress eller rädsla för att den ska går sönder även om den tappas dagligen eller utsätts för andra missöden.

Cat's mest eleganta design. Tålig som alltid.

Cat S52 är en unik blandning av Cat's tunnaste och elegantaste design någonsin och militärklassad tålighet. Den är lätt att stoppa i fickan då den bara är 9,69 mm tunn och endast väger 210 g, och kan utsättas för alla vädertyper och förhållanden. Alternativt låt den bara glida ner i fickan och glöm bort den.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Caterpillar
EAN 5060472351753
Display Name Cat S52 64GB - Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.21 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Vårt artikelnummer: 207A240851

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här