Laddar...
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Smartwatch Apple MNCY3QN/A 207A243030
Mobiltelefon

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB - Alpingrön

  • Super Retina XDR-skärm med ProMotion
  • Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet
  • Ceramic Shield - tål mer än alla smartphoneglas
  • Branschledande vattentålighet (IP68)
  • Vidvinkeln släpper in upp till 2,2× mer ljus för bättre bilder och videor
  • Ultravidvinkeln släppe
Full produktbeskrivning
13 490 :-

Pro - rakt igenom

Ett kamerasystem med mycket mer kraft. En skärm så följsam att varje tryck och svep känns som en ny upplevelse. Extremt tålig. Och ett stort språng för batteritiden. Apples proffskamerasystem får den största uppgraderingen någonsin. Med hårdvara på en ny nivå som fångar så många fler detaljer. Super­intelligent mjukvara för nya foto- och filmtekniker. Och ett hisnande snabbt chip som gör alltihop möjligt. Det här förändrar hur du filmar och fotograferar.

Hoppla - makrofoto kommer till iPhone

Tack vare ett helt nytt objektiv och ett kraftfullt autofokus­­system kan den nya ultravidvinkelkameran fokusera på bara 2 centimeters avstånd - och göra minsta detalj storslagen. Förvandla ett löv till abstrakt konst. Fånga håren på en fjärilslarv. Förstora en daggdroppe. Det vackra i det lilla väntar på att upptäckas.

Makrovideo, någon

Makrofoton är bara början. Du kan också spela in makrovideo - i slowmotion eller uppsnabbat. Förbered dig på att bli förtrollad.

Här kommer natten

iPhone 13 Pro Max är gjord för svagt ljus. Vidvinkelkameran har en större bländaröppning och Apples största sensor någonsin - och LiDAR-tekniken ger fantastiska porträtt i nattläge. Även ultravidvinkelkameran har större bländaröppning, men också snabbare sensor och en ny funktion för autofokus. Och tele­kameran har nu nattläge.

Byt fokus, skapa drama - det här är cinematiskt läge

Nu kan iPhone filma med kort skärpedjup och auto­matiskt skifta fokus mellan olika motiv i bilden på ett elegant sätt. Cinematiskt läge förutser när ett nytt motiv är på väg in i bild och flyttar då fokus till det, vilket skapar nya möjligheter för kreativt berättande. Du kan också flytta fokus och justera oskärpan efter att du har filmat klart. Det blir spännande att se vad du kan göra med detta.

Nu kommer fotografiska stilar

Fotografiska stilar ställer in färgton och värme precis som du vill ha dem i dina bilder. Men till skillnad från filter bevarar de den naturliga färgen på himlen och hudtonen. Välj en av Apples egna förinställningar - mättad, rik kontrast, varm eller kall - och finjustera den om du vill. Skapa din egen stil och få precis det utseende du gillar varje gång.

Filma det, klipp det, skicka det - allt i ProRes

ProRes ger mycket verklighetstrogna färger och låg komprimeringsgrad, så att du kan spela in, redigera och leverera sändnings­färdigt material i farten. Du kan nu slutföra projekt i ProRes helt och hållet på din iPhone. Eller enkelt överföra ProRes-videor från iPhone till Final Cut Pro på en Mac. Den första smartphone som erbjuder ett komplett proffsflöde från början till slut, med möjlighet att spela in och redigera i ProRes eller Dolby Vision.

Tonvis med teknik bakom varje bild - Smart HDR 4 optimerar varje del av motivet

Smart HDR 4 utnyttjar den kraftfulla maskin­inlärningen i Neural Engine och kan nu göra unika justeringar för flera olika personer i en scen. Apples mjukvara och bildsignal­processor ställer auto­matiskt in kontrast, ljus och hudton unikt för varje enskild person. Så att alla kommer till sin fulla rätt.

Deep Fusion analyserar varje pixel från flera olika exponeringar

När du tar bilder i medelstarkt till svagt ljus aktiveras Deep Fusion. Med hjälp av Neural Engine analyserar den flera exponeringar pixel för pixel och fogar samman de bästa bitarna till den slutliga bilden. Det tar fram häpnadsväckande detaljer genom att lyfta fram även mycket subtila texturer i dina bilder.

Inte konstigt att dina selfies blir så bra

A15 Bionic och TrueDepth-kameran ligger också till grund för Face ID, den säkraste ansiktsidentifieringen i en smartphone.

Ren, rå, kraft

A15 Bionic är världens snabbaste chip i en smartphone.

Helt ny femkärnig grafik­processor

Ger upp till 50 procent snabbare grafik än något annat smartphonechip.

Nya prestanda­kärnor och effek­tivitets­kärnor i processorn

Klarar komplexa uppgifter och sparar på batteriet.

Supersnabb Neural Engine

Utför upp till 15,8 biljoner beräkningar per sekund, vilket möjliggör funktioner som cinematiskt läge och Smart HDR 4.

Den avancerade bildsignal­­processorn

Tar brusreducering och tonmappning till en helt ny nivå.

Secure Enclave

Skyddar personlig information som dina Face ID-data, dina kontakter med mera.

Databearbetning på enheten

Ser till att sådant som dina frågor till Siri och ditt sätt att använda livetext förblir privat.

5G på iPhone - en annan nivå

Världen går snabbt över till 5G. Streama, ladda ner ... ja, allt går så mycket snabbare. 5G är till och med tillräckligt snabbt för att spela med flera personer sam­tidigt, dela AR-videor och mycket mer. Med Smart Data sparar iPhone auto­matiskt på kraft när du inte behöver så hög hastighet.

Behåll kontakten och skärpan

Med iOS 15 kan du fortsätta samtalet i FaceTime medan du delar filmer, musik eller vad som nu finns på din skärm. Behåll ditt fokus genom att filtrera bort notiser som inte är relevanta för det du håller på med. Och interagera med text i bilder för att snabbt mejla, ringa, få vägbeskrivningar och annat.

Inbyggt integritetsskydd

iPhone hjälper dig att behålla kontrollen över din personliga information. Integritetsinfo hjälper dig till exempel att se hur appar använder dina data. Appar behöver ditt tillstånd för att spåra din aktivitet via andra företags appar eller webbplatser. Och det är bara början.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Apple
EAN 194253124450
Display Name Apple iPhone 13 Pro Max 128GB - Alpingrön
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.259 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 78 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 8 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 161 mm
Bildskärmsdiagonal cm 17 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.7 tum
Vårt artikelnummer: 207A243030

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här