Laddar...
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Smartwatch Apple MGJ53 207A237811
Mobiltelefon

Apple iPhone 12 64GB - Svart

  • Mycket mer än mycket snabbare
  • En av världens minsta, tunnaste och lättaste 5G-mobil
  • Ceramic Shield - tuffare än alla smart­phone-glas, helt klart
  • Kanter av flygindustriklassat aluminium
  • H2OK - tål skvätt och stänk ännu bättre
  • iPhone tar fram det bästa ur
Full produktbeskrivning
7 990 :-

5G-hastighet. A14 Bionic - det snabbaste chippet i en smart­phone. En OLED-skärm från kant till kant. Ceramic Shield med fyra gånger bättre skydd mot tappskador.

5G - Omggggg

5G på iPhone är ultrasnabbt. Så du kan ladda ner filmer när du är på språng. Streama video i hög kvalitet. Eller ringa FaceTime-samtal i HD-kvalitet via mobilnätet. Med mycket mindre fördröjning. Och du kan göra det på fler ställen eftersom iPhone 12 har den bredaste 5G-täckningen i världen.

11 biljoner beräkningar, varje sekund

A14 Bionic är det snabbaste chippet i en smart­phone. Och det flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Som att genomföra biljoner beräkningar i Neural Engine. Eller filma i Dolby Vision - något som inte ens professionella filmkameror kan. A14 Bionic är supereffektivt för att spara på batteriet. Det är före sin tid och redo att driva i princip vad som helst som kommer härnäst.

Super Retina XDR-skärm - OLED, fångar blicken

Oerhört mycket bättre kontrast. Överlägsen färgåtergivning. Ett stort steg för pixel­tätheten.5 OLED ger ljusare högdagrar, mörkare svärta och högre upplösning i allt du tittar på. Det här är den bästa skärmen Apple någonsin gjort till iPhone, och den går ända ut till kanten.

Dubbel­kamera­system - se det från den mörka sidan.

Nu har både vidvinkel- och ultra­vidvinkel­kamerorna nattläge. Det innebär att de är bättre än någonsin på att ta fantastiska bilder i svagt ljus. Den nya vid­vinkel­kameran tar in 27 procent mer ljus. Så oavsett om du fotograferar i dagsljus eller månsken får du med detaljer och färger som inte var möjligt förut.

Nu blir kvällarna så mycket ljusare

Nattläget aktiveras auto­matiskt när ljuset blir sämre. På så sätt får du fortfarande skarpa bilder med vackra, livfulla färger. Allt du behöver göra är att börja ta bilder. Motiv som tidigare varit svåra att fånga, som en scen i ett dramatisk månljus, blir nu skarpare än någonsin. Deep Fusion analyserar mängder av exponeringar för att skapa maximal detalj­rikedom när ljuset inte är det bästa. Titta bara på texturen i träet, textilen och kristallen. Och med ultra­vidvinkel blir perspektivet mäktigt.

Magiskt automatiskt

Smart HDR 3 balanserar elementen i en bild, lyfter fram detaljer i motivet och träden, utan att förlora den djupa färgen i himlen. Även när solen står som högst. Smart HDR 3 använder maskin­inlärning till mer än ansikten, till exempel för att känna igen miljöer samt justera skärpa, färger och vitbalans där det behövs. Även när ljuset är bländande fångar Smart HDR 3 texturer, hudtoner, färgmättnad och detaljer på ett fantastiskt sätt. På så sätt känns bilderna alltid verklighetstrogna.

Du ser ju själv, ingenting slår porträttläge

Porträttläget är nu ännu bättre på att göra bak­grunden effektfullt oskarp och framhäva föremålet eller personen du fokuserar på. Visst är det fint? Gör snygga bilder ännu bättre genom att välja mellan sex kreativa ljuseffekter, bland annat svartvitt high key-ljus, naturligt ljus och studioljus.

Video, mörker, kamera, tagning

Hur förbättrar man den bästa video­kvaliteten som finns i en smart­phone? Genom att göra den ännu bättre i svagt ljus - hela 27 procent bättre. Det betyder att ingen tid på dygnet längre begränsar dig för att skapa snygga skarpa videor. Och så finns uppsnabbad video i natt­läge. Placera din iPhone stadigt och fånga ljusen i natten.

Boom - plötsligt äger du en filmstudio

Nu kan du spela in HDR-video i 4K med Dolby Vision, redigera i Bilder eller iMovie och sedan skicka den till din tv med AirPlay så kan du se alla färger och detaljer. Det är en upplevelse i biokvalitet från början till slut. Och den finns bara på iPhone. Inte så dumt när ditt husdjur gör något bedårande!

Selfies i nattläge - kvällen är din

Nattetid är rätt tid för en selfie. Skärm­kameran har nu både nattläge och en mängd andra suveräna funktioner. Bland andra Deep Fusion, Smart HDR 3 och inspelning med Dolby Vision. Säg omelett!

Går rakt på sak, rätt sak

iOS 14 är fullpackat med genvägar som ger dig precis vad du vill ha i precis rätt ögonblick. Fastnålade konversationer i Meddelan­den gör att de personer du talar mest med finns överst i listan. Widgetarna har fått en ny design och ger dig all information du vill ha med ett ögonkast, direkt på hem­skärmen. Med appklipp kan du använda en liten del av en app för att snabbt betala parkeringen, beställa hämtmat eller liknande saker.

Inbyggd integritet

iPhone är utformad för att skydda din information. Data från Face ID lämnar inte din iPhone och sparas aldrig i iCloud eller någon annanstans. iOS visar hur en app hanterar din integritet innan du laddar ner den. När du använder Apple Pay får den du handlar av aldrig reda på ditt kortnummer. Listan kan göras lång.

Apple minskade sitt koldioxid­avtryck genom att tänka mindre

Apple tar bort strömadaptern och EarPods, som ofta ligger oanvända, men inkluderar en snabbladdande usb-c till Lightning-kabel som de flesta behöver. Och Apple gör det på samtliga modeller av iPhone. På så sätt kan Apple göra förpackningarna mindre och få plats med fler lådor per leverans vilket totalt sett innebär färre leveranser. Apple ser även till att dess tillverkare övergår till förnybar energi. Tillsammans leder detta till över två miljoner ton minskade koldioxidutsläpp varje år.

Förstärkt verklighet

Kraften hos A14 Bionic ger liv åt nya AR-upplevelser. Utforska antika ruiner, dissekera en groda - eller varför inte testa om soffan passar hemma med AR Quick Look?

Fler bilder, mindre fördröjning

Är du snabb med kameran? iPhone anpassar sig väldigt smart och skyndar på bildbehandlingen så att du kan hänga med när det händer.

Två nummer på en telefon

Dubbla sim-kort med eSIM gör att du kan ha ett privat telefonnummer och ett jobbnummer på samma iPhone.

Spatial ljuduppspelning med Dolby Atmos

Ljudet rör sig runt dig med en 3D-känsla så det känns som om du är mitt i filmen.

Återvunna sällsynta jordartsmetaller i magneterna

iPhone 12 har 100 procent återvunna sällsynta jordarts­metaller i alla magneter, även i MagSafe-tillbehören.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Apple
EAN 194252029527
Display Name Apple iPhone 12 64GB - Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.179 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 72 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 7 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 147 mm
Senioranpassad Nej
Bildskärmsdiagonal cm 15.5 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.1 tum
Vårt artikelnummer: 207A237811

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här