Stekpanna

Tefal Premium Frypan 28 cm G2560602

  • Ø 28 cm
  • Slitstark non-stick
  • Temperaturindikator
Full produktbeskrivning
Pris
799 :-
Tefal logo

Stekpanna Unlimited Premium Frypan 28 cm TEFAL

Slitstark non-stickbeläggning
Inga repor, inga hack, aldrig fastbränd mat – med pålitliga kokkärl som tål tuffa tag under lång tid är du alltid välutrustad i köket. Den nya serien Unlimited Premium uppfyller Tefals högsta kvalitetskrav och har Tefals mest slitstarka non-stickbeläggning någonsin, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som håller hela sex gånger längre än deras vanliga TITANIUM-beläggning. Beläggningen är så robust och reptålig att den kan användas med stålredskap utan att ta skada, och kokkärlen behåller sin goda släppförmåga under lång tid.

Få en perfekt stekyta
När ingenting bränns fast i stekpannan blir det lättare att få till en perfekt stekyta eller tillaga hälsosam mat utan olja eller smör. Med Tefal Unlimited Premium blir det lättare att lyckas i köket, med både små och stora måltider och till både fest och vardag.

Temperaturindikator
Den smarta temperaturindikatorn Thermo-Signal ändrar färg när temperaturen är optimal för att starta tillagningen. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter.

Effektiv induktionsbotten
Tefals mest effektiva induktionsbotten är extra bred och tjock. Det innebär att uppvärmningen går snabbare och att värmen fördelas mycket jämnt på kokkärlen så att matlagningen underlättas och resultatet bli bättre.

Tillverkad i Frankrike
Serien är designad och tillverkad i Frankrike med Tefals specialkompetens och kvalitetsfokus.

Varumärke Tefal
EAN 3168430302525
Allmänt
Färg Svart
Dimensioner
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 280 mm
Vårt artikelnummer: 117475

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris