Steamer

Tefal Tweeney 2-in-1

  • Steamer eller strykjärn – du väljer
  • Fräschar upp dina plagg
  • Högt ångtryck – 5 bar
Full produktbeskrivning
1 395 :-
Tefal logo

Steamer och strykjärn i ett
Tweeney 2-in-1 är en lätt steamer som även funkar som strykjärn. Genom att kombinera en stor vattentank med ett kompakt och litet strykhuvud fungerar Tweeney 2-in-1 lika bra för att fräscha upp kläder hängandes som att stryka envisa veck på strykbrädan. Det höga ångtrycket på 5 bar kombinerat med ett konstant ångflöde på 25 g/minut gör det möjligt att stryka kläder på nolltid.

Stryk alla typer av plagg
Med Tweeney 2-in-1 behövs ingen temperaturinställning då den har teknologi som gör det möjligt att stryka på alla typer av tyg utan att de tar skada.

Snabbt och ergonomiskt
Med bara 40 sekunders uppvärmningstid, 1,7 meter vattenslang i kombination med 1,9 meter elsladd och ett strykhuvud som väger nästan hälften så mycket som ett traditionellt strykjärn är det både ergonomiskt och smidigt att stryka både vertikalt och horisontellt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tefal
EAN 4210101949320
Färg Blå
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.64 kg
Automatisk avstängning Ja
Tryck (bar) 5 bar
Anti-droppfunktion Ja
Strykresultatet blir så mycket bättre om du tillför ånga. Ju mer ånga desto bättre. Ångmängden anges i gram/minut. Ångmängd (g/min) 25 gram/min
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.9 m
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 0.4 liter
Vårt artikelnummer: 110962

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris