Ångstation/steamer

Tefal Express Easy Svart

  • Snabbare än ett traditionellt ångstrykjärn tack vare kraftfull ångprestanda
  • Stor avtagbar vattentank på 1,7 liter
  • Kan användas för både horisontell strykning och vertikal ångning
Full produktbeskrivning
1 595 :-
Tefal logo

Strykstation Express Easy Svart TEFAL

Ger strykningen ett lyft
Strykning av kläder kan vara en tidskrävande process, men med ångstationen Express Easy Plus från Tefal kommer du snabbare till botten av högen.

Kraftfullt ångutsläpp
Det kraftfulla ångutsläppet tränger snabbt in i kläderna och släpper ut fibrerna, så resultatet blir snyggt och smidigt i en snabbare process. Med en 6-bar pump och ett kontinuerligt ångutsläpp på 120 g/min går strykningen som en vind och den kraftfulla ångboosten på 380 g/min utjämnar även de mest envisa skrynklorna. Den har en praktisk avtagbar 1,7 L vattenbehållare.

Smarta funktioner
Ångstationen har också ett antal smarta funktioner som gör det lättare att använda, inklusive ett smart låssystem som gör det enkelt att flytta och lagra, samt keramisk Xpress Glide-sula som ger jämn glidning på alla typer av tyg. Den kan användas för både horisontell strykning och vertikal ångning och har en kompakt design som tar mindre än ett A4-ark för enkel förvaring.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tefal
EAN 3121040079096
Färg Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.03 kg
Tryck (bar) 6 bar
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2200 W
Strykresultatet blir så mycket bättre om du tillför ånga. Ju mer ånga desto bättre. Ångmängden anges i gram/minut. Ångmängd (g/min) 120 gram/min
Strykresultatet blir så mycket bättre om du tillför ånga. Ju mer ånga desto bättre. Ångpuffen är en slags extra boost av ånga och den anges i gram/minut. Ångpuff (g/min) 380 gram/min
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.7 liter
Vårt artikelnummer: 116838

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris