Steamer

Tefal Access Steam First

  • Ultralätt design
  • Fantastiska ångresultat
  • Blixtsnabb uppvärmning – 15 sekunder
  • 1300 W ånga för dina dagliga behov
Full produktbeskrivning
389 :-
Tefal logo

Den lättaste och snabbaste steamern från Tefal

Tefal Access Steam First handhållna steamer erbjuder utmärkt ångprestanda i ett lätt format, som ger enklare klädvård både i hemmet och på språng. Den moderna designen erbjuder en bekväm och problemfri upplevelse, med ångprestanda som gör dig redo för dagen på nolltid.

Denna steamer har en blixtsnabb uppvärmningstid på bara 15 sekunder, 1300 W uteffekt och ett konstant ångutsläpp på 20 g/minut som ger snabb och effektiv ångbehandling.

Steamern kommer även med förbättrade säkerhetsfunktioner som ger lätt ångbehandling oavsett tidpunkt, samt en avtagbar vattenbehållare för en smidig klädvårdsupplevelse. Denna handhållna steamer ger perfekta, säkra resultat oavsett tyg, med förbättrade funktioner som gör den lätt att ta med på resan.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tefal
EAN 3121040077450
Färg Annan
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.85 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 364 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 184 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 135 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1300 W
Strykresultatet blir så mycket bättre om du tillför ånga. Ju mer ånga desto bättre. Ångmängden anges i gram/minut. Ångmängd (g/min) 20 gram/min
Vårt artikelnummer: 115454

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris