TV

TCL 65" - 65C735

  • Fantastiska färger med QLED
  • Förstklassig rörelsehantering med 144hz
  • Fantastisk HDR oavsett källa
  • Optimerad för gaming
  • ONKYO-högtalare – biokänsla i ditt eget hem
Full produktbeskrivning
9 990 :-

TV 65C735 TCL

En bättre hemmabioupplevelse med Quantum Dot-teknologi
Med TCL 65C735 TV's Quantum Dot-teknologi kan du njuta av en autentisk hemmabioupplevelse med mer än en miljard färger och nyanser. Denna teknik ger en oöverträffad nivå av färgåtergivning, detaljrikedom och djup som inte kan matchas av en LED eller OLED TV.

HDR PRO - för en otrolig bild med hög detaljrikedom
HDR PRO levererar en imponerande bild med mycket detaljer, inklusive en exakt återgivning av ljusa och mörka partier. Du kommer att bli hänförd av den höga träffsäkerheten i alla scener.

144hz display - en jämn och verklighetstrogen upplevelse för rörelseintensivt innehåll
Med TCLs 144hz panel kan du njuta av rörelseintensivt innehåll, såsom sport eller actionfilmer, med behållen skärpa och verklighetstrogna detaljer. Du kommer inte att missa ett enda ögonblick.

Stöd för alla HDR-format för den ultimata 4K-upplevelsen
För att få den bästa 4K HDR-upplevelsen finns det många val av format, inklusive HDR10, HLG, HDR10+ och DOLBY VISION. Denna TV har stöd för alla dessa format, så du kan vara säker på att du alltid får den mest optimala bilden.

En jämn gamingupplevelse
Med TCL TV:ns HDMI 2.1-anslutning kan du vara säker på att du aldrig missar en händelse under gaming på den senaste generationens spelkonsoler. ALLM-funktionen (Auto Low Latency mode) gör att TV:n automatiskt anpassar sig för att ge dig den bästa möjliga gamingupplevelsen.

ONKYO-högtalare - en verklighetsnära Dolby Atmos-upplevelse
Njut av en bio-känsla i ditt eget hem med ONKYO-högtalare. Dessa högtalare är speciellt designade för en klar och precis ljudåtergivning, vilket ger en mer realistisk Dolby Atmos-upplevelse. Dolby Atmos och dubble-D symbolerna är ett registrerat varumärke av Dolby Laboratories.

Google TV - enkel tillgång till din favoritunderhållning
Med Google TV behöver du inte längre sitta och leta efter din favoritunderhållning. Allt du vill se är bara ett knapptryck bort, oavsett om du letar efter en ny serie att bingea eller bara vill fortsätta där du slutade. Du får precis vad du vill ha, när du vill ha det.

Far-field röststyrning med Google Assistant - Hands-free kontroll av din TV
Far-field röststyrning med inbyggd Google Assistant ger dig möjlighet att kasta fjärrkontrollen för alltid. Du kan enkelt kontrollera din TV, ställa in påminnelser och mycket mer, helt hands-free. Säg bara "OK, Google" så är du igång.

Gratis videosamtal i hög kvalitet med TCL TV och Google-konto
Logga in med ditt Google-konto på TCL TV och njut av gratis, enkla och hög-kvalitativa videosamtal med dina vänner och familj. Allt du behöver är en TV och ett konto - det är så enkelt!

Amazon Alexa-kompatibilitet för enkel kontroll av din TCL TV
TCL TV har integrerat stöd för Amazon Alexa, som gör att du kan kontrollera din TV med enkla röstkommandon. Använd dina Amazon Alexa-enheter, inklusive Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot och Echo Plus (säljs separat), för att spela musik, kolla vädret, justera volymen och mycket mer. Alexa blir hela tiden smartare och är tillgänglig i molnet.

Google TV - tillgång till din favoritunderhållning i ett klick
Tack vare Google TV har du enkel och snabb tillgång till all underhållning du vill ha. Allt finns bara ett knapptryck bort. Du kan få det du vill ha, när du vill ha det, med Google TV på din TCL TV.

Osynlig ram - en ren bildupplevelse
Få en ren och fokuserad bildupplevelse med den osynliga ramen på framsidan av din TCL TV. Låt filmen du älskar stå i fokus och slipp onödiga avbrott.

Elegant metalldesign med centraliserat stativ
Upplev en elegant och sofistikerad design med TCLs ramlösa TV med centraliserat stativ i metalldesign. En perfekt harmoni som förhöjer ditt hem.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke TCL
EAN 5901292517403
Display Name TCL 65" - 65C735
Bildskärmsdiagonal tum 65 tum
Energiklass SDR F
Energianvändning påläge SDR 102 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 180 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 164 cm
Upplösning horisontell (px) 3840 px
Upplösning vertikal (px) 2160 px
Bildskärmsdiagonal tum 65 tum
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117824

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris