Laddar...
Allmänbelysning Belid Elisa Vit 108387
Allmänbelysning Belid Elisa Vit 108387
Taklampa

Taklampa Elisa

  • Ø 43 cm
  • Spiralhiss för enkel höjdjustering
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
1 695 :-
Belid logo

Elisa taklampa har en avskalad design i matt vit metall. Den ger ett riktat ljus som är bra för att belysa exempelvis matbord.

Det kan vara svårt att veta vilken höjd du ska hänga taklampan på så att den inte sitter för högt eller för lågt över t ex matbordet. Tack vare Elisas spiralhiss kan du enkelt justera höjden på den, vilket förenklar i vardagen. Nu kan du se personen på andra sidan bordet även om denne är lång. Det kan också vara smidigt att kunna hissa upp lampan när du städar eller kanske när golvytan tillfälligt ska agera dansgolv.

Till Elisa takpendel använder du en ljuskälla med E27-sockel och max 60 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Belid
EAN 7391534023461
Display Name Taklampa Elisa
Färg Vit
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Färg, specificerad Mattvit
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2 kg
Ljuskälla ingår Nej
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 296 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 430 mm
Energiklass
Vårt artikelnummer: 108387

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här